Collector's Library - класика за ценители

Collector’s Library – класика за ценители

юни 5, 2017
Категория: Идеи, Публикации
0 2012 1
Collector’s Library – класика за ценители

Collector’s Library – класика за ценители

Знаете ли какво е Collector’s Library? Collector’s Library е луксозна поредица с класики на английски език за ценители. Тя включва романи, разкази, приказки и поезия от едни от най-изтъкнатите автори от световната литература – от Омир до Ерих Мария Ремарк, от Братя Грим до Вирджиния Улф. Изданията са в удобен формат, с твърди корици и златна порезка на страниците. Една част от тях са с цветни илюстрации, други ще ви очароват единствено със съдържание. И понеже поредицата е пищна и мащабна, а ние знаем колко лесно се разпалва колекционерския дух на читателя, решихме да ви предложим чудесен начин за попълване или започване на колекцията.

anna-karenina-9781509827787 around-the-world-in-eighty-days-9781509827855

Само през юни, ако поръчате онлайн три книги от Collector’s Library ще получите едната безплатно. В сайта на Orange Center може да разгледате внимателно страхотните заглавия от поредицата и да решите кои са онези, които ви привличат най-много.

frankenstein-9781509827756 the-war-of-the-worlds-9781909621541

А може би искате да направите подарък на свой приятел, който обича да чете американска и английска класика в оригинал? В такъв случай Collector’s Library е стилното решение на вашето търсене. Имайте предвид, че в поредицата няма нито един съкратен текст – всички издания от най-краткото до най-обемното – са пълни издания, независимо, че може би на пръв поглед изглеждат по-кратки.

welcome_to_mcl

Сигурни сме, че вече искате да разгледате пълната колекция, затова ще ви пожелаем да намерите най-новите си книжни приятели бързо и да изживеете много щастливи часове с тях!

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *