CATAN Big Game 2017

CATAN Big Game 2017

юни 6, 2017
Категория: Събития
0 2083 0
CATAN Big Game 2017

CATAN Big Game 2017

Orange center има удоволствието да ви покани на  CATAN Big Game 2017 – събитието, в което всички фенове на CATAN ще имат възможността да премерят сили и да получат страхотни награди.

Какво представлява CATAN Big Game?

На 10-и юни, за втора поредна година, около стотина фенове на CATAN ще получат възможност да изиграят заедно един общ CATAN сценарий върху самостоятелно игрално поле с необикновена дължина. Полето e създадено специално за CATAN Big Game 2017.

По време на CATAN Big Game 2017 ще имате шанс да се запознаете с екипа на играта в България, с някои от най-добрите играчи на настолни игри, както и да се срещнете с представители на магазини, клубове и сайтове обвързани с нашето любимо хоби – настолните игри.

Правилата на CATAN по време на събитието:

Напълно дигитализиран процес, без субективен фактор, ще определи стойността на така ценния за всеки играч зар. След като този етап е осъществен и завършен, започва неизбежното търгуване, размените, строителството. Играта се печели от първия участник, който успее да събере 25 точки. Всеки един играч ще има възможността да търгува с общо 5 противникови играчи.

Организаторите обещават отлична атмосфера, здравословно конкурентна среда и десетки забавни моменти в компания-мечта за феновете на настолните игри.

Очакват ви много награди!

Входът е напълно безплатен, но всеки желаещ да участва трябва да се запише предварително на сайта на Intelli Games.

Catan Big Game ще се проведе на 10 Юни 2017 в Софийското Ларго, пл. Независимост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *