Анна Тод създаде една от най-обсъжданите истории в интернет

Анна Тод създаде една от най-обсъжданите истории в интернет

юли 9, 2019
Категория: Личности, Публикации, Ревюта
0 632 0
Анна Тод създаде една от най-обсъжданите истории в интернет

Анна Тод създаде една от най-обсъжданите истории в интернет

Анна Тод вече е много по-разпознаваемо име, отколкото дебютиращ автор в художествена литература. Пише в жанра еротичен роман, а Cosmopolitan я определят  като “най-големият литературен феномен на нейното поколение”.

Още от ранно детство Анна обиква книгите и по-конкретно класическата литература. След като открива платформата за социално писане и четене Wattpad, Тод започва да пише истории на телефона си и публикува глава почти всеки ден в продължение на повече от година. Неусетно хобито ѝ се превръща в нейна професия и кариера. Поредицата от новели „След“ бързо печели четения на Wattpad и се превръща в най-четената серия на платформата. За по-малко от година „След“ има милиард и 500 хиляди онлайн прочита, пуска се в печат октомври 2014г., а до днес е преведена на повече от 30 езика. От април 2019г. е пусната екранизацията на серията по кината, чийто продуцент е самата Анна Тод.

Серията от новели „След“ ни представя страстната и романтична колежанска любовна история между Теса и Хардин.

„Настъпи времето, преди Теса да се срещне с Хардин, а СЛЕД това всичко е последно… Животът никога няма да бъде същият. #Hessa“

Теса е добро момиче с мил и верен приятел. Хардин е груб, очарователен британски акцент, татуировки по цялото тяло, пиърсинг на устната си и непокорна кестенява коса. Нещо дълбоко и тъмно в него неустоимо я привлича.  Тя иска да разбере истината зад всичките му лъжи и да открие истинския Хардин.

Теса добре осъзнава, че Хардин може да бъде жесток, но след шокиращо разкритие за началото на връзката им и за миналото на му, не иска да преживее още едно разочарование. Тя жертва училището, приятелите, майка си, връзката с момче, което я обича истински, а сега може би и обещаваща нова кариера, нима сега трябва да продължи без него? Хардин осъзнава грешката си но може ли да се промени заради любовта?

Точно когато Теса прави най-голямото решение в живота си, всичко се променя. Нищо не е това, което тя мисли че е. Хардин ѝ е бесен, защото разбира огромната тайна, която е пазила досега. Този цикъл на ревност, непредсказуем гняв и прошка я изтощава. Никога не се е чувствала толкова развълнувана за никого, от нечия целувка – но дали неудържимата топлина между нея и Хардин си струва всичко?

Вече двамата не са толкова различни един от друг. Теса не е вече милото, обикновено, добро момиче, което беше преди да го срещне. А Хардин не е жестокото, темпераментно момче, което я привлече от самото начало. Той разбира силните чувства, водещи борба вътре в него, и знае, че единствено тя е способна да го успокои, когато избухне. Той има нужда от нея. Но колото повече пластове от миналото му изникват, толкова повече избутва Теса и всички останали в живота му – далеч. Теса не е сигурна дали наистина може да го спаси – без да се жертва. Тя отказва да слезе без бой.

„Преди“ е роман за поредицата „След“, разказан през очите на Хардин. Доловими са моментите на на паника, страх и съжаление за това, което е направил. Неговата вътрешна борба продиктувана от желанието да бъде по-добър човек е сърцераздирателна. Преди е разказ за събитията, предхождащи историята на Теса и Хардин, и представя историята за любовта им в съвсем нова светлина.

Проследете една от най-обсъжданите любовни истории в интернет.

Само през юли – 20% отстъпка на всички книги от Анна Тод, в онлайн магазина на Orange Center.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *