Анна Тод създаде една от най-обсъжданите истории в интернет

Анна Тод създаде една от най-обсъжданите истории в интернет

юли 9, 2019
Категория: Личности, Публикации, Ревюта
1 2354 0
Анна Тод създаде една от най-обсъжданите истории в интернет

Анна Тод създаде една от най-обсъжданите истории в интернет

Анна Тод вече е много по-разпознаваемо име, отколкото дебютиращ автор в художествена литература. Пише в жанра еротичен роман, а Cosmopolitan я определят  като “най-големият литературен феномен на нейното поколение”.

Още от ранно детство Анна обиква книгите и по-конкретно класическата литература. След като открива платформата за социално писане и четене Wattpad, Тод започва да пише истории на телефона си и публикува глава почти всеки ден в продължение на повече от година. Неусетно хобито ѝ се превръща в нейна професия и кариера. Поредицата от новели „След“ бързо печели четения на Wattpad и се превръща в най-четената серия на платформата. За по-малко от година „След“ има милиард и 500 хиляди онлайн прочита, пуска се в печат октомври 2014г., а до днес е преведена на повече от 30 езика. От април 2019г. е пусната екранизацията на серията по кината, чийто продуцент е самата Анна Тод.

Серията от новели „След“ ни представя страстната и романтична колежанска любовна история между Теса и Хардин.

„Настъпи времето, преди Теса да се срещне с Хардин, а СЛЕД това всичко е последно… Животът никога няма да бъде същият. #Hessa“

Теса е добро момиче с мил и верен приятел. Хардин е груб, очарователен британски акцент, татуировки по цялото тяло, пиърсинг на устната си и непокорна кестенява коса. Нещо дълбоко и тъмно в него неустоимо я привлича.  Тя иска да разбере истината зад всичките му лъжи и да открие истинския Хардин.

Теса добре осъзнава, че Хардин може да бъде жесток, но след шокиращо разкритие за началото на връзката им и за миналото на му, не иска да преживее още едно разочарование. Тя жертва училището, приятелите, майка си, връзката с момче, което я обича истински, а сега може би и обещаваща нова кариера, нима сега трябва да продължи без него? Хардин осъзнава грешката си но може ли да се промени заради любовта?

Точно когато Теса прави най-голямото решение в живота си, всичко се променя. Нищо не е това, което тя мисли че е. Хардин ѝ е бесен, защото разбира огромната тайна, която е пазила досега. Този цикъл на ревност, непредсказуем гняв и прошка я изтощава. Никога не се е чувствала толкова развълнувана за никого, от нечия целувка – но дали неудържимата топлина между нея и Хардин си струва всичко?

Вече двамата не са толкова различни един от друг. Теса не е вече милото, обикновено, добро момиче, което беше преди да го срещне. А Хардин не е жестокото, темпераментно момче, което я привлече от самото начало. Той разбира силните чувства, водещи борба вътре в него, и знае, че единствено тя е способна да го успокои, когато избухне. Той има нужда от нея. Но колото повече пластове от миналото му изникват, толкова повече избутва Теса и всички останали в живота му – далеч. Теса не е сигурна дали наистина може да го спаси – без да се жертва. Тя отказва да слезе без бой.

„Преди“ е роман за поредицата „След“, разказан през очите на Хардин. Доловими са моментите на на паника, страх и съжаление за това, което е направил. Неговата вътрешна борба продиктувана от желанието да бъде по-добър човек е сърцераздирателна. Преди е разказ за събитията, предхождащи историята на Теса и Хардин, и представя историята за любовта им в съвсем нова светлина.

Проследете една от най-обсъжданите любовни истории в интернет.

Само през юли – 20% отстъпка на всички книги от Анна Тод, в онлайн магазина на Orange Center.

1 коментар

  1. Пано Кондоянис
    Отговори

    Не всяка разказана история, било тя истинска, или продукт на въображение успява да стане best seller. Мисля че няма универсален начин който да работи еднакво добре навсякъде. За мен е достатъчно една история да успее да докосне душата ми. Тогава я считам за успешна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *