5 факта, които трябва да знаеш за F.R.I.E.N.D.S, за да се наречеш истински фен

5 факта, които трябва да знаеш за F.R.I.E.N.D.S, за да се наречеш истински фен

май 28, 2021
Категория: Публикации
0 1513 2
5 факта, които трябва да знаеш за F.R.I.E.N.D.S, за да се наречеш истински фен

5 факта, които трябва да знаеш за F.R.I.E.N.D.S, за да се наречеш истински фен

Любимият сериал на поколения се завърна на малкия екран почти 27 години по-късно след началото си. Въпреки че новият епизод на „Приятели” не разказва какво се случва с живота на 6-тимата приятели, а е под формата на интервю и спомени на актьорите, милиони фенски сърца забиха учестено, чувайки началната песен на сериала. Днес сме ти подготвили интересни факти за приятелите, които просто трябва да знаеш, за да се наречеш истински фен.

Сериалът е имал друго име

Преди да се спрат на името „Приятели”, създателите на сериала Дейвид Крейн и Марта Кауфман, са преминали през редица варианти. Едно от тях е “Insomnia café” – именно така е трябвало да стартира сериалът.

Имената на героите идват от сериала „Всички мои деца“

От този сериал, излъчван през далечната 1970-та година, идват имената на обичаните ни герои. Рос Гелър взима името на Рос Чандлър (ха!), Джоуи Трибиани е вдъхновен от Др. Джо Мартин, а Моника – от Моник.. и така всички останали. ?

Брус Уилис участва в сериала заради изгубен бас

Матю Пери и Брус Уилис се хващат на бас, свързан с филм, който двамата по това време снимат. Според Пери филмът ще бъде №1 в бокс офиса в премиерния си уикенд. Уилис не е съгласен и така губи баса и участва в сериала. Може би е важно да споделим, че Брус Уилис печели награда „Еми“ за най-добър гостуващ актьор.

Началната сцена пред фонтана е всичко друго, но не и забавна

И няма как да бъде, тъй като е снимана в 4 сутринта, когато е много студено. Актьорите са били мокри, мръзнещи, но е трябвало да изглеждат щастливи и все едно се забавляват. Всяка професия изисква своите жертви…

Преди старта на сериала всички отиват във Вегас

Идеята е на режисьора Джеймс Буроулс. Имал е усещане, че проектът ще бъде успешен и че актьорите ги чака светло бъдеще. Казва им „Щом сериалът стартира, повече никога няма да можете да отидете някъде незабелязано.” И се оказва прав. ?

Приключваме с малко известните факти, правим си кафе и отиваме отново да гледаме новия епизод на „Приятели“. Междувременно, ще се радваме да ни споделиш в коментар интересни факти, които знаеш за сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *