Waldmann – пишещи средства с изискан дизайн

Waldmann – пишещи средства с изискан дизайн

май 19, 2016
Категория: Знаете ли, че...
0 1656 1
Waldmann – пишещи средства с изискан дизайн

Waldmann – пишещи средства с изискан дизайн

Запознайте се с Waldmann – пишещите средства с изискан дизайн и вечна елегантност. Ако досега не сте имали възможността да се срещнете с тях, време е да го направите.

Историята на компанията започва през 1918 година с производството на златни и сребърни автоматични моливи в Пфорцхайм – немският град, известен с традиционната изработка на бижута.

waldmann-gold-2Не след дълго Waldmann започва развитието и изработката на химикалки и писалки от месинг, сребро и дори 18 каратово злато.

Днес, както и през 1918 година, 100% от пишещите средства Waldmann се произвеждат в Германия. Всяко пишещо средство на марката притежава уникална и неповторима индивидуалност, която придава на неговия собственик отличаваща се и изключително стилна визия.

Ако желаете да направите незабравим подарък за специален повод, прецизно изработените продукти с марка Waldmann са перфектен избор. Колекциите на Waldmann се изработват от масивно сребро и се предлагат с 10 години гаранция.

И ако досега не сме ви изкушили – напомняме ви, че до края на месец май с покупката на пишещо средство Waldmann от Orange center получавате страхотни подаръци. Научете за тях тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *