Ugears – различните 3D пъзели

Ugears – различните 3D пъзели

март 9, 2017
Категория: Забавно, Знаете ли, че..., Публикации
0 3008 1
Ugears – различните 3D пъзели

Ugears – различните 3D пъзели

Днес ще ви срещнем с Ugears – едни различни и много забавни 3D пъзели. Тяхната цел е да предоставят забавление както за малки, така и за вече пораснали любители на механиката, а мисията им е да свържат децата и техните родители, които заедно да създават механични чудеса.

3d-mehanichen-puzel-tramvai-s-relsi-1_1

Кое ги прави различни?

На първо място това, че те са механични – всички модели Ugears произвеждат движение, те са самоходни и някои от тях могат да преминат до 5 метра. Това гарантира не просто удоволствие от процеса на сглобяване, но след това.

3d-mehanichen-puzel-tramvai-s-relsi

Изработени от дървен материал – тъй като са разработени от екологичен дървен материал, тези 3D пъзели се грижат както за нашето забавление, така и за планетата ни. Те са качествени, произведени в Европа, изключително здрави и дълготрайни.

Не се нуждаят от лепило – Нито един от моделите Ugears не се нуждае от лепило и специални инструменти, за да свържете отделните елементи. В кутията има всичко необходимо, за да се насладите на сглобяването.

3d-mahanichen-puzel-cvete-2

Уникалният дизайн – Всеки модел е не просто комплект за сглобяване, зад него стои конкретна идея, вградена в дизайна. Някои от моделите имат реални прототипи, докато други са изобретение на екипа от инженери в Ugears. Красивата структура на зъбните колела не само създава движението, но също така и се превръща в невероятна декорация за дома.

Сглобяемите механични 3D пъзели ще откриете в онлайн магазин Orange center тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *