Среща на кафе с писателя Пиер Мейлак

Среща на кафе с писателя Пиер Мейлак

декември 9, 2015
Категория: Събития
0 1252 4
Среща на кафе с писателя Пиер Мейлак

Среща на кафе с писателя Пиер Мейлак

Orange Center ICU Publishing ви канят на среща с носителя на Европейската награда за литература за 2014 г. Пиер Мейлак в четвъртък (10.12.2015). Заповядайте в 15ч. в кафе-книжарница Orange Books Cafe, която се намира на ул. Граф Игнатиев 18. Ще имате шанса да се срещнете с писателя, да изпиете един топъл чай или кафе с него и да вземете автограф.

cover-410x600

Първата му книга на български се казва Когато изпратим деня“ и вече може да бъде намерена по книжарниците. Прекрасният сборник с разкази със сигурност ще се превърне в една от любимите ви книги за 2015-та година, а голяма заслуга за това ще има и преводът на Невена Дишлиева-Кръстева, която, както винаги, е вложила в разказите цялата си душа.

 

 

През деня се случва нашето ежедневие, всичко в нашия живот, но когато го изпратим… когато изпратим деня хората се променят.
 
Когато изпратим деня, идва време за покой и споделеност.
Когато изпратим деня, си казваме най-съкровеното.
Когато изпратим деня, думите сгъстяват смисъла си.
 
А когато изпратим есента, в бялата тишина на зимата, ще си разказваме нови истории. Историите на Пиер Мейлак…

 

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *