Orange center в подкрепа на УНИЦЕФ България

Orange center в подкрепа на УНИЦЕФ България

декември 8, 2015
Категория: Orange отблизо
0 1841 2
Orange center в подкрепа на УНИЦЕФ България

Orange center в подкрепа на УНИЦЕФ България

Коледа е един от най-уютните и топли празници, защото ни събира заедно, изпълва сърцата ни с добрина, оптимизъм и желание да зарадваме близките ни хора с чудни подаръци.

Още по-прекрасно е усещането да поднесеш подарък, с който знаеш, че ще подкрепиш значима кауза. За втора поредна година в рамките на дългосрочното партньорство с УНИЦЕФ България Orange center отпечата специална колекция коледни картички, с които да пожелаете незабравими празници на своите близки.

unicef_cards_orange_center

С всяка една закупена картичка вие подкрепяте съвместната ни кампания „Дари знание за децата в България“, чиято цел е да набере средства за подпомагане програмите на УНИЦЕФ България за адресиране причините за отпадане и незаписване на българските деца на училище.

Orange center ще дари 100% от събраните приходи от благотворителните картички в подкрепа на програмите на УНИЦЕФ България.

Прекрасен подарък, който можете да направите тази Коледа е и специалното благотворително издание на Малкият принц. С него вие дарявате както прекрасни емоции на семейството и приятелите, така и знание за българските деца.

malkiat_princ

Да образоваш дете е равнозначно да образоваш цяла нация, защото само образованието може да се пребори с бедността, с неравенствата и дискриминацията в обществото.

Благодарим ви за подкрепата, приятели!

Можете да подкрепяте съвместната кауза на Orange center и УНИЦЕФ България по всяко време на годината и чрез дарения онлайн, на касите на всички наши магазини, чрез SMS или банков превод.

С малък жест на добрина вие дарявате по-добро бъдеще на много деца!

Orange center ви пожелава весели празници, изпълнени с много усмивки и положителни емоции!

Повече за каузата и партньорството на Orange center и УНИЦЕФ България можете да научите на нашия специален дарителски сайт http://unicef.orangecenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *