Подари (с) любов: 8 идеи за подаръци за Свети Валентин

Подари (с) любов: 8 идеи за подаръци за Свети Валентин

февруари 7, 2023
Категория: Нашите предложения, Публикации
0 241 0
Подари (с) любов: 8 идеи за подаръци за Свети Валентин

Подари (с) любов: 8 идеи за подаръци за Свети Валентин

Един ден не е достатъчен да покажеш любовта си, но когато този ден е Свети Валентин, си струва да опиташ.

В месеца на романтиката е време да направим подарък (с) любов. Забавен, практичен или пък нещо малко, но от сърце – избери най-подходящия подарък за повода.

Подготвили сме няколко предложения, с които да спечелиш любовта на получателя. А защо не покажеш любов и към себе си? Избери нещо за някой специален, но не забравяй да поглезиш и себе си с подарък.

Плюшено мече

Има ли повод по-подходящ от Свети Валентин да подариш плюшено мече? Избери гушлив подарък, който ще очарова получателя му.

Потърси играчката, която най-много ти напомня на половинката ти и направи очарователна изненада.

Фотоалбум

Място за всички общи спомени – както за миналите, така и за бъдещите.

Фотоалбум Legami - Best Moments Ever

Фотоалбум Legami – Best Moments Ever

Запази всички снимки от специалните моменти в красив фотоалбум. В него можеш да организираш 80 фотографии по начина, който най-много ти допада. За целта могат да се използват включените хартиени рамки и декорации.

Бонус точки ще получиш, ако напълниш албума с най-любимите снимки на теб и половинката, преди да го подариш.

Конфети за вана

Покани романтиката у дома. Организирай перфектната вечер за Деня на влюбените с вана, изпълнена с любов и аромат на рози.

Конфети за вана Legami - Сърчица

Конфети за вана Legami – Сърчица

А докато с половинката се наслаждавате на романтичната атмосфера от разтварящите се конфети за баня, можете да отбележите и другия любим празник с чаша вино.

Красива порцеланова чаша

Всяка глътка кафе или чай е по-сладка, когато ти напомня за някой специален. Затова и красивата чаша е винаги любим подарък за множество поводи.

Не забравяй и за популярната традиция на Свети Валентин да се подарява шоколад и напълни чашата с вкусотии, тематични за празника.

Забавни звънци

Не всеки подарък е като другите – избери нещо различно и забавно, за да подариш моменти за смях с половинката. Такъв избор са звънците със специално послание.

Дали ще подариш на партньора си способността по всяко време да поиска чаша бира или целувка – избирай мъдро.

Чаши за вино

Ако търсиш подарък за някой, който на 14 февруари отбелязва не само Свети Валентин, но и Трифон Зарезан, не пропускай да събереш двата повода, като подариш красиви чаши за вино.

Комплект стъклени чаши за вино Me To You - Perfect Together, 2 бр.

Комплект стъклени чаши за вино Me To You – Perfect Together, 2 бр.

Червено вино или шампанско – избери на каква напитка ще се насладите на празника и ще откриеш най-подходящата чаша за повода. А тогава остава само да си кажете „наздраве“ – за любовта… и за виното.

Комплект чаши за шампанско Legami, 2 бр.

Комплект чаши за шампанско Legami, 2 бр.

Катинар за влюбени

Понякога не е нужен голям жест, за да покажеш колко много цениш някого. Само един катинар, който ще пази любовта ви завинаги.

Катинар за влюбени Legami - Our Love Is Forever

Катинар за влюбени Legami – Our Love Is Forever

Напишете инициалите си и заключете катинара на специално място за вашата връзка. Изхвърлете ключовете като символ на неразрушимата любов или пък ги запазете за спомен.

Книга

Разбира се, няма читател, който да не се зарадва на подарък книга – с повод или без. Но за Свети Валентин избери тематичен любовен роман, който да направи празника още по-пълен.

А защо не съчетаеш двата празника, които отбелязваме на 14 февруари, и не подариш книга за вино, с която ще зарадваш всеки сомелиер по душа.

Виното. Всичко, което трябва да знаем за него, Катрин Кол

Виното. Всичко, което трябва да знаем за него, Катрин Кол

Избра ли с какво да изненадаш половинката си? А хареса ли нещо за себе си? Сподели ни в коментар.

, , ,

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *