PAUL SMITH + CARAN D'ACHE - да празнуваме за класическия дизайн!

PAUL SMITH + CARAN D’ACHE – да празнуваме за класическия дизайн!

октомври 22, 2015
Категория: Orange отблизо, Знаете ли, че ...
0 1669 5
PAUL SMITH + CARAN D’ACHE – да празнуваме за класическия дизайн!

PAUL SMITH + CARAN D’ACHE – да празнуваме за класическия дизайн!

Тази година световноизвестният швейцарски бранд Caran D’Ache навършва 100 години. Със своя изискан дизайн и безкомпромисно качество днес Caran D’Ache е сред лидерите в създаването на луксозни пишещи и оцветяващи средства.

За да отпразнува подобаващо юбилея, дизайнерът Paul Smith създаде лимитирана колекция с уникални цветове специално за химикалките от серията Caran d’Ache 849 ballpoint pen.

Класическият дизайн и изисканата визия на Caran D’Ache 849 безспорно я превръщат в силен претендент за най-добра химикалка. Със своята популярна шестоъгълна форма и изключително удобни пропорции тя бързо бива издигната в култ от всички любители на дизайна като хоби и професия още през 1969 година (когато е създадена).

Разширяването на цветовата гама спомага за запазването на култовия статус на химикалката и до днес. Тази година дизайнерът Paul Smith имаше удоволствието да допринесе за имиджа ѝ като създаде 10 уникални по рода си нюанса, които завладяха нашите сърца и моментално пожелахме всеки един от тях. 

pens-blog

Всяка химикалка от колекцията Paul Smith + Caran D’Ache 849 е поставена в специално проектирана ултра тънка кутия, декорирана с подписа на дизайнера и логото на Caran D’Ache.

Вече сме сигурни, че ще включим тази колекция в списъка с подаръци за предстоящите празници. А вие? 🙂 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *