Любими аксесоари за незабравими пътешествия

Любими аксесоари за незабравими пътешествия

октомври 7, 2015
Категория: Orange отблизо, Знаете ли, че..., Идеи
0 2838 5
Любими аксесоари за незабравими пътешествия

Любими аксесоари за незабравими пътешествия

„Светът е книга и онези, които не пътуват, четат само една страница.” – Августин Хипонски

Всеки сезон носи своята красота и въпреки че пътешествията обикновено се спрягат като запазена марка за лятото, есента е не по-малко подходяща за вълнуващи открития на нови кътчета. Да пътуваш и да се забавляваш през есента е удоволствие, което всеки пътешественик ще потвърди.

autumn

Без значение дали ще се любувате на обсипаните със златни листа планински пътеки в България, или ще предприемете обиколка на Европейските столици, за доброто настроение и комфорта ви през цялото време ще се погрижат няколко много полезни аксесоара.

  1. Пътеводител –  това може би е най-верният помощник при предприемане на 9786197198096пътешествие. Чудесно е сами да открием нови места, но често се случва да пропуснем други, просто защото не знаем къде да ги търсим. Ако се нуждаете от вдъхновение за разходка през уикенда, пътеводителят „50 места, които да посетите в България през 2015 г.” ще ви даде страхотни идеи за разнообразни дестинации из всички краища на страната. Ако пък планирате да направите пътешествие извън страната, но далеч от тълпите от туристи и скъпите хотели, книгата „Пътуване: 1000 малко известни места, които да посетите” определено ще се нареди сред фаворитите ви.
  1. Чанта – в града, в планината или на разходка из музеи всички необходими принадлежности изискват удобна и практична чанта.Untitled-3
  2. Термос или бутилка  – на път винаги трябва да сме снабдени със свежи termos-sigg-1l-classic-red1напитки. За топлите и студени напитки най-добрият вариант са олекотените алуминиеви термоси и бутилки с гарантирано качество. Нашият фаворит в това отношение безспорно са бутилките с марка SIGG.
  3. Швейцарско ножче – удобството на едно такова мултифункционално ножче е безспорно. От развален маникюр до отвинтена гайка, просто няма ситуация която да не успеете да овладеете с един такъв помощник под ръка.1.4723
  4. Възглавничка за път – който не е пътувал с часове, само той не знае колко нужна е една такава възглавничка. Не подценявайте нейните качества, неудобната поза на врата може да помрачи и най-вълнуващото пътешествие.5023583077042

Само сега в периода от 5-ти до 10-ти октомври 2015 г. при онлайн поръчка на аксесоари от категорията за пътуване и туризъм ще получите специален подарък – компас от Orange center.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *