Л. Дж. Шен – aвтор на месец август в Orange Center

Л. Дж. Шен – aвтор на месец август в Orange Center

август 30, 2021
Категория: Нашите предложения
0 589 0
Л. Дж. Шен – aвтор на месец август в Orange Center

Л. Дж. Шен – aвтор на месец август в Orange Center

Лятото е време за романтика, страсти и силни книжни емоции. Ако все още не си ги открил, ето го и нашето решение на проблема:

Л. Дж. Шен е автор на месец август в Orange Center, което означава, че всички нейни книги са с 20% отстъпка на нашия сайт до 31.08.2021г.

В книгите ѝ ще откриеш доза еротика, привлекателни мъже и сексапилни жени, известно количество драма и цяла гама от емоции, които можеш да изпиташ заедно с героите на романите.

Защо да четеш Л. Дж. Шен?

Ако харесваш поредици като „Леджънт“ или „Безмилостен крал“ на Мегън Марч, „Петдесет нюанса сиво“ на Е. Л. Джеймс или „След“ на Анна Тод,  тогава със сигурност ще харесаш и Л. Дж. Шен.

Ако се чудиш от къде да започнеш книгите ѝ, ние сме ти приготвили упътване, с помощта на което да се ориентираш.

В случай, че за пръв път ще четеш Л. Дж. Шен, съветваме те да започнеш с някой от самостоятелните й романи – „Крадецът на целувки“, „В случай на чудо“ или „Спароу: Пленница на звяра“.

Крадецът на целувки“ беше първата издадена книга от авторката в България и тя постигна незабавен успех. С провокативното си съдържание успя да спечели не малко почитатели.

„Крадецът на целувки“

Франческа Роси винаги си е мислела, че ще се омъжи за своята голяма любов, наследникът на едно от най-могъщите семейства в Чикаго – Анджело Бандини. Била е обещана на него, но в картинката се намесва сенатор Улф Кийтън. Той успява да изнуди баща ѝ, за да се ожени за нея, а след това я превръща в заложник и разменна монета в своите игри. Самата тя бива разкъсвана вътрешно от желанието да се събере със своя любим и от опита да пренапише своята любовна история така, че тя все пак да има щастлив край.

„В случай на чудо“

Преди 8 години Рори среща в Ирландия уличен музикант, с когото прекарват една любовна нощ в Ирландия. Самата тя е разбита на парчета и търсеща себе си, но когато го вижда го пожелава толкова силно, че му се отдава. Страстта помежду им е взаимна и двамата си обещават, че ако някога се срещнат отново, трябва да изоставят всичко и да бъдат заедно. Когато това чудо наистина се случва, Рори е изправена пред сериозна дилема…

„Спароу“

Трой Бренан е син на убит мафиот и е известен като човек, който може да ти свърши всяка работа, независимо дали е законна или не. Много момичета в Бостън го познават и като разбивач на сърца, но той избира Спароу Рейнс за своя жена и я превръща в пленница в своя дом. Отнема всяка нейна надежда да избяга или да живее така, както иска. Самата тя не мисли, че би могла да промени него. Но я гложди любопитство… защо е избрал точно нея, измежду всички жени, които може да има?

Вече е издадена и цялата поредица на Л. Дж. ШенAll Saints High.

Книгите от поредицата не са пряко свързани и биха могли да се четат и поотделно, но някои от героите, които ще срещнете, присъстват и в останалите книги.

И трите книги разглеждат различни двойки, които са свързани помежду си, тъй като са наследниците на герои от друга поредица на Л. Дж. ШенSinners of Saints. От нея до момента е издадена само първата част – „Вишъс“.

„Красиво безразсъдство“ е първата част от поредицата, която разглежда отношенията между Дария и Пен. Преди 4 години тя е разбила сърцето му, но за това време много неща са се променили. Сега тя го иска, но много обстоятелства пречат на връзката им.

„Раненият рицар“ е втората част от поредицата. Връзката между Луна Рексрот и Найт Коул е противоречива и двамата не спират да се нараняват един друг. Тя е миловидна, щедра, тиха…, а той е любимият на всички футболен герой, атлетичен и силен. Докато всички момичета го искат, той има очи само за Луна, но е лъжец, а тя иска да избяга далеч от всичките жени в живота му.

В „Разгневеният бог“ Ленора и Вон водят битка, в която няма победители и жертви. Той обича да я измъчва, а тя му връща всичко тъпкано. Наричат го Разгневения бог, неговите родители властват над целия град, и той мисли, че може да победи всеки, срещу когото се изправи. Но дали ще спечели войната със сърцето на Ленора?

С която и от книгите на Л. Дж. Шен да започнеш, те чакат горещи страсти, интересни персонажи, които ще те изненадат с действията си и драматични, напечени моменти.

Всички книги на Л. Дж. Шен можеш да вземеш с 20% отстъпка до 31.08.21 г. от нашия сайт.

А ти коя от книгите си хареса?

, , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *