Карим Рашид и 3M – колекция, която ще обикнеш от пръв поглед

Карим Рашид и 3M – колекция, която ще обикнеш от пръв поглед

юли 2, 2015
Категория: Знаете ли, че..., Личности
0 1932 3
Карим Рашид и 3M – колекция, която ще обикнеш от пръв поглед

Карим Рашид и 3M – колекция, която ще обикнеш от пръв поглед

Запознайте се с Карим Рашид – човекът, който ще промени изгледа на нашите бюра завинаги.

Да притежаваш дизайнерски предмет е униклано усещане, особено когато е създаден от творец като Карим Рашид. Със своите над 3 000 дизайна за производството, 300 награди и работа в 35 държави, влиянието на Карим в света на модерния дизайн е несравнимо. 

Karim-Rashid-3M

 

Неговият новаторски подход размива границите между изкуство и масова стока, комбинирайки различни идеи, материали, форми и естетика. По този начин всеки от нас може да се радва на предмети от ежедневието с  уникален дизайн, далеч от баналния им облик, с който отдавна сме свикнали.

objects

Това важи с пълна сила както за дома, така и за офиса. От сега нататък работните ни места ще радват на съвсем нов облик, тъй като компанията 3M и Карим Рашид обединиха своите усилия и създадоха една уникална офис колекция – The Pebble Collection by Karim.

Тя съчетава философията на модернистичния дизайн с иновативния подход и напредничавото мислене на 3M. Крайният резултат е забележителен, както ще се убедите сами.

Karim-rashid-pink

 

„Предпочитам да живея в мек и пъстър свят, непринудено място, където няма остри ръбове и предметите се носят свободно около нас. Колекцията The Pebble Collection е създадена, за да предостави един остров от мекота и спокойствие за окото, докато подканва ръцете към предмети, които са приятни и функционални.” – Карим

Сега при нас, в Orange center, ще откриеш красивите и много практични диспенсъри за лепяща лента от колекцията в бяла и черна разцветка.

41NSdDSfQxL

 

 

c36bupodajnikkarim

 

Няма как да не споменем, че освен красивия дизайн и достъпната цена, качеството на тези продукти и консумативите към тях е несравнимо. Но това се подразбира, щом човек чуе марката 3M, на която се доверяваме ежедневно.

Разгледай продуктите от колекцията в онлайн магазина ни тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *