iGreet – картичките, които оживяват

iGreet – картичките, които оживяват

февруари 11, 2016
Категория: Забавно, Знаете ли, че...
0 3563 4
iGreet – картичките, които оживяват

iGreet – картичките, които оживяват

Красивата картичка е чудесен начин да поздравиш своите близки и е перфектното допълнение към всеки подарък. А сега си представи, че картичката, която си надписал и поднесъл на любим човек, оживее пред очите му. Не, не говорим за кадри от филм в категория „Фантастика и фентъзи”, а за съвсем реалните и уникални по рода си картички iGreet.

Тези картички са създадени с добавена реалност, за да направят нашите празници още по-вълнуващи и незабравими. В ерата, когато смартфоните са най-верните помощници в ежедневието ни, създателите на iGreet са се постарали да ни поднесат една нова и непозната до момента емоция, комбинирайки класическата хартиена картичка с модерните технологии.

Специалното при iGreet картичките е, че когато ги сканираш със своя мобилен телефон, илюстрациите върху хартията оживяват и се появява скрит видео поздрав.

cards

 

Всичко, от което се нуждаеш, е да изтеглиш на своя смартфон напълно безплатното приложение iGreet за Android или iOS.

google apple

 

 

 

Искаш да видиш поздрава от iGreet картичката? Отвори приложението на своя мобилен телефон, натисни бутона за сканиране и фокусирай върху илюстрациите. Гледай и се забавлявай!

Виж всички картички iGreet в нашия онлайн магазин тук >>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *