„Елизабет е изчезнала“! Да сте я виждали скоро?

„Елизабет е изчезнала“! Да сте я виждали скоро?

март 17, 2016
Категория: Забавно, Знаете ли, че..., Идеи, Публикации, Ревюта
0 2828 23
„Елизабет е изчезнала“! Да сте я виждали скоро?

„Елизабет е изчезнала“! Да сте я виждали скоро?

Очаквате ли с нетърпение излизането на „Елизабет е изчезнала“ – най-новия роман на изд. Orange Books? А междувременно, някой може ли да ни каже къде е Елизабет, защото тя наистина изчезна, а ни трябва, все пак е героиня в книгата…

elizabet-eizcheznala

Елизабет е една възрастна дама, а освен това е най-добрата приятелка на Мод. Мод е друга възрастна дама, която има проблеми със запомнянето. Работата е там, че Мод почти не го практикува, въпреки че има желание. А желанието й е още по-голямо, откакто най-добрата й приятелка потъва в дън земя… Възрастната жена е твърдо решена да разплете загадката, но представете си колко е трудно това, когато постоянно забравя какво е открила предишния ден. Бедната Мод… Но кой знае, може в края на краищата тя да се окаже наистина добър детектив, който освен да разгадае мистерията около изчезналата Елизабет (наистина ли не можете да ни кажете къде е?), ще се върне години назад в спомените си, за да разгадае дори още по-голяма загадка.

elizabt-e-izcheznala-3

„Елизабет е изчезнала“ е забавен, тъжен, мрачен и ведър роман. Той не е детективска история, макар героинята й да се изживява като такъв. Той не е и съвсем приключенски, макар вренето на носа, където не бива, да си е истинско приключение. Книгата на Ема Хийли е хипотеза на онова, което самите ние бихме направили, ако разберем, че най-добрата ни приятелка е изчезнала. Защото какво са физическите препятствия, какво е възрастта, какво е чуждото мнение, когато си СИГУРНА, че се случва нещо гнило с твой близък човек, а никой не желае да ти каже?

elizabet-bird

Очаквайте скоро романа „Елизабет е изчезнала“. Запазете онлайн своя екземпляр преди датата на излизане! Само сега с безплатна доставка, поръчайте с промо код: EFREE3 тук.

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *