ДЕТСТВОТО Е ПРИКАЗНО С КНИЖКА В РЪКА

ДЕТСТВОТО Е ПРИКАЗНО С КНИЖКА В РЪКА

декември 8, 2017
Категория: Orange отблизо
0 7993 1
ДЕТСТВОТО Е ПРИКАЗНО С КНИЖКА В РЪКА

ДЕТСТВОТО Е ПРИКАЗНО С КНИЖКА В РЪКА

Всички помним приказките от детството си. Всички сме имали любими приказки и такива, от които ни е било страх дори. И тях сме обичали. Шарените и чудати истории от книжките правят света на едно дете по-лесен за възприемане и разбиране. И колкото по-рано то се запознае с магията на четенето на книжки, толкова по-бързо ще се адаптира към заобикалящата го среда. А ние в Orange Center искаме да сме заобиколени от среда, която да ни кара да се чувстваме пълноценни и горди.

Този декември стартираме една много специална инициатива с нашите приятели и партньори от УНИЦЕФ в България –  „Детството е приказно с книжка в ръка”. Защото всяко дете заслужава да има приказно детство и достъп до книжки от най-ранна възраст.

Целта на инициативата е да събере 5000 детски книжки за деца на възраст от 1 до 7 години. Всички желаещи могат да дарят нови или употребявани книжки  в магазините на Orange Center.

В подкрепа на инициативата се включиха и децата на Бон-Бон, които заснеха видео с изпълнението на тяхната страхотна песен „Химн на децата” в един от магазините ни. С това изпълнение стартираме и началото на кампанията за дарителство на детски книжки. Видеото може да гледате по-долу.

Съвместната инициатива цели да осигури книжки за 35 детски градини и яслени групи от областите Шумен, Сливен, Монтана и София, част от проекта „Заедно от детската градина“ на МОН в партньорство с УНИЦЕФ. Инициативата се осъществява с подкрепата на IKEA. Повече на www.unicef.bg

Бъдете добри герои, дарете детска книжка #ЗаВсякоДете

„Днешният читател, е утрешният лидер.“ Маргарет Фулър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *