6 добри идеи за подарък за мъж

6 добри идеи за подарък за мъж

ноември 21, 2017
Категория: Идеи
0 5963 3
6 добри идеи за подарък за мъж

6 добри идеи за подарък за мъж

Идва сезонът на подаръците, а ние знаем колко трудно е (понякога) да избереш идеалната изненада за близките си. Ние правим това повече от 10 години и тази зима отново искаме да ти помогнем да избереш подарък. А на какво сме основали предложенията си ли? На опита си, разбира се. И на стремежа си всяка година да бъдем полезни и оригинални.

Как да изберем идеалния подарък за мъж? (Не желаем да звучи сексистко, просто това е често срещан въпрос по това време на годината.)

 

Въпроси, които да си зададете, преди да купите подарък за мъж:

  • Какъв приблизително е бюджетът ти?
  • Искаш да купиш нещо полезно или нещо забавно?
  • Подаръкът ще бъде ли свързан с хоби на човека или ще е нещо, което те е впечатлило лично и искаш той да го притежава?
  • Склонен ли си подаръкът да бъде комбинация от продукти?
  • Подаръкът ще се използва ли и от други хора? (семейство, приятели)

 

Вариантите са безкрайно много, но ето няколко универсални идеи:

0.8863

Ясно и просто –  швейцарско многофункционално ножче. Защото всеки има нужда от ножче, пила, ножичка или друга джаджа в някакъв момент от деня си. Предлагаме ти това да бъде Victorinox – марка, за която вярваме, че няма да те предаде. Не се съмнявай, че това е нещо, което ще ви служи до живот. Видовете ножчета Victorinox са разнообразни като елементи, обем и цена. Имаш възможност да избереш онова, което отговаря най-много на нуждите ти.

Подходящ за: хора, които обичат да ходят на планина, колоездачи, ловци, практици, сръчни личности и др.

halba-za-bira-ritzenhoff-seidel-marcel-bierenbroodspot-500-ml-4001852054414

А какво ще кажеш за халба за бира? Доста свеж подарък за мъж, а и не само, нали?Това не е просто обикновена халба, а весела, цветна и скандално готина чаша за ценители. Всяка една от халбите, които предлагаме, върви с масивна кутия, която ти спестява въпроса „Как ще го опаковам това?“. Вариантите за халби са много, така че можеш да ги комплектоваш, като създадеш история с тях.

Подходящ за: веселяци, любители на бирата, креативни личности

 

3026980203740-5

Подаръчен комплект Parker – химикалка Royal Jotter и калъф за едно пишещо средство. Искаш подаръкът да е елегантен, стилен и да изпратиш с него послание? Ако подариш пишещо средство Parker, ти казваш на другия „аз те ценя и мисля, че ще оцениш финия и интелигентен подарък, който ти правя“. Кaчествената изработка на пишещите средства от серията може да бъде забелязана във всеки един детайл.

Подходящ за: бизсенмени, сериозни господа, преподаватели, преводачи, хора на словото и изкуството.

 

9789542908524_5

Разбира се, книгата е едно от най-добрите неща, които можеш да купиш. Вариантите са хиляди, но ти предлагаме да помислиш за Кен Фолет – безупречен и детайлен автор на исторически романи, в които нещата са винаги заплетени и винаги интересни. Цялата история на 20 век, събрана в три масивни това с твърди корици. Така подаряваш изживяване и пътуване през един от най-интересните векове.

Подходящ за: запалени читатели, любители на историята, военнослужещи, преподаватели и др.

 

9789542817079

 

А какво ще кажеш за една от най-добрите книги на 20 век? „Богат беден“ на Ъруин Шоу. Роман, който всеки може да препрочита и всеки следващ път да открива нещо ново в историята. Стилно издание с твърди корици, което ще зарадва всеки, който обича да чете.

4001504482534

От четенето преминаваме бързо към настолните игри. Предлагаме ти класиката в жанра – Каркасон. Винаги ще се намери поне един твой приятел, който да не я притежава, нали? Каркасон често се определя като играта на десетилетието. Тя трудно може да омръзне на човек, заради гъвкавостта на игралното поле и много допълнения, които може да се закупят отделно.

 

Това са само скромна част от нашите предложения. Ако имаш нужда от още препоръки, можеш да дойдеш на място в някой от обектите ни или да ни пишеш в социалните мрежи. Ще се радваме да ти помогнем!

 Още хиляди идеи те очакват и в онлайн магазина ни www.orangecenter.bg  

 

 

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *