„Стани книжар в Orange“ – още информация

август 8, 2016
Категория: Публикации, Събития
0 2158 1
„Стани книжар в Orange“ – още информация

„Стани книжар в Orange“ – още информация

Мили приятели,

Благодарим ви искрено за огромния интерес към кампанията „Стани книжар в Orange за един ден“! Получихме повече писма, отколкото предполагахме, че ще получим. Писаха ни много любознателни и интелигентни деца – страхотни сте и се гордеем с вас!

Вашите кандидатури може да изпращате до 20-и август включително, а след това кандидатстването ще бъде преустановено. Работните дни на книжарите ще са три – първият ще е на 27-ми август, вторият на 17-и септември, а третият на 8-ми октомври. Интервютата с децата, одобрени за август, ще се проведат между 22-ри и 25-и август. С одобрените за септември и октомври ще се срещнем в началото на следващия месец. (Тази седмица ще публикуване допълнителна информация за Бургас и Варна).

Много от вас ни попитаха как ще протичат интервютата. Те ще са под формата на неформални разговори, които имат за цел децата да се запознаят с нас, както и ние с тях и да отговорим на въпросите, които те или родителите им имат към нас. Това, което смятаме, че е най-необходимо за младшите книжари, е комуникативност и искрено желание за среща с нови хора. След тези интервюта ще бъдат избрани и окончателните книжари за месеца.

Успех на всички и очакваме с нетърпение да се видим с всеки един от избраните!

Екипът на Orange Center

 

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *