Орденът на асасините - битка през вековете

Орденът на асасините – битка през вековете

септември 11, 2014
Категория: Публикации, Ревюта
2 5302 12
Орденът на асасините – битка през вековете

Орденът на асасините – битка през вековете

      В пленителната поредица романи на Оливър Боудън „Орденът на асасините“, успях съвсем отблизо да проследя едно от най-големите съперничества, водени някога – непрестанната битка между тамплиери и асасини. Поредицата се състои от цели 6 романа, които са базирани на действията от култовата серия компютърни игри „Assassin’s Creed“ като главни действащи лица в тях са именно професионално обучените и просветени защитници на Кредото на асасините, които търсят справедливост и отмъщение срещу вечно жадните за власт и нов световен ред тамплиери.
Изпълнена с потайност, интриги, убийства и непредвидени развръзки, всяка една от книгите в поредицата ме държа в напрежение до самия край, карайки ме с нетърпение и огромно желание да разгърна следващото заглавие. Историята в романите ме въвлече в едно непрестанно пътуване между отделните епохи, направи ме свидетел на безкрайно интересни и напрегнати моменти от нестихващата битка между тамплиери и асасини.
Оставам в очакване на ноември, когато в ръцете си ще държа 7-мия роман. А дали ще ме изненада приятно като предходните, остава да разберем…

Здравейте, аз съм Владимир! Имам удоволствието да съм част от Оrange center вече 3 години като през последната една работя в прекрасния екип на онлайн магазин www.orangecenter.bg. В свободното си време спортувам на фона на любимата си музика.

Вижте другите ми публикации

2 коментара

  1. Lora
    Отговори

    Бих искала да попитам за Медальона на асасините дали се продава и каква му е цената много ми е важно а знам. Благодаря ви . 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *