Мистериозните карти за игра

Мистериозните карти за игра „Black stories“

юни 28, 2018
Категория: Публикации
0 1935 2
Мистериозните карти за игра „Black stories“

Мистериозните карти за игра „Black stories“

Ако и вие сте като нас в Orange center, вероятно наблюдавате времето през прозореца и си мислите за банските на дъното на гардероба. Лятото ту напомня за себе си, ту отива да си почива някъде надалеч, и ни оставя на произвола, не напълно сигурни как да оползотворим времето си. Днес ще ви предложим един нестандартен начин за убиване на скуката. Запознайте се с картите за игра „Black stories“.

Предизвикаме по-храбрите сред вас на по една мрачна, но удивително забавна игра с карти Black Stories или Black Stories Funny Death Edition. Това са настолни игри, разказващи мистериозни истории, които участниците разнищват с логическо мислене!

igra-s-karti-black-stories-3 igra-s-karti-black-stories-funny-death-edition-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Но не са за всеки – все пак става дума за зловещи истински истории, представени под формата на загадки! Осмелявате ли се да приемете предизвикателството ни? Гарантираме ви, че тези игри си подхождат прекрасно с дъждовното време!

Направете си по едно топло какао (нищо, че наближава краят на юни), и разгадайте загадките на тези мистериозни карти с помощта на логиката и въображението си.

Пожелаваме ви успех и до нови срещи!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *