Хайде на училище с Orange center и Maped

Хайде на училище с Orange center и Maped

август 10, 2016
Категория: Забавно, Идеи, Събития
0 4122 1
Хайде на училище с Orange center и Maped

Хайде на училище с Orange center и Maped

Хайде на училище с Orange center, защо да чакаш последния момент, приготви се като истински отличник още сега!

Въпреки че е август и учениците все още безгрижно се наслаждават на остатъка от своята ваканция, ние в Orange center вече сме подготвени с всичко необходимо за старта на новата учебна година.

За пореден път родители и ученици ни се доверяват и залагат на нашия подбор от качествени, модерни и практични продукти за училище.

Официално обявяваме старта на нашата Back to school кампания! От 10-ти август към всяка онлайн поръчка* на училищни принадлежности ще получите 2 страхотни подаръка, любезно предоставен от нашите патньори Арго Прима ЕООД – комплект флуматсери и ножичка Maped!

  • Флумастери Maped Color Peps – Комплектът съдържа 12 ярки и наситени цвята, които се перат лесно от дрехите и са напълно безвредни за децата.

Untitled-1

  • Ножичка Maped Essentials – супер удобна ножичка с мека гумирана дръжка, която улеснява детските ръчички. Заобленият връх я прави безопасна за работа дори за най-малките ученици. Освен всичко това, ножичката е линирана по дължината на острието, което я прави изключителен помощник в творчески начинания и часовете по математика.

Untitled-2

Връщането на училище е по-забавно с Orange center! Забравете за чакането на опашка и трескавото търсене на всичко необходимо в последния момент. При нас можете да поръчате онлайн с няколко клика от раница и тетрадки до химикалки, гумички, острилки, аксесоари за стаята, несесери, творчески пособия и още куп други принадлежности.

И понеже знаем, че да изпратиш първокласник на училище е както вълнуващ момент, така и отговорна задача, специално за всички родители на най-малките ученици изготвихме подробен списък с всичко необходимо, съобразен с изискванията на повечето училища. Можете да разгледате списъка и да го свалите напълно безплатно тук.

Забавлявайте се, докато избирате всичко необходимо за вашия ученик, посетете ни на www.orangecenter.bg

*Предложението важи само за онлайн поръчки на училищни пособия в периода 10.08-20.09.2016 г. или до изчерпване на количествата подаръци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *