Дари детска книжка за УНИЦЕФ в Orange Center!

Дари детска книжка за УНИЦЕФ в Orange Center!

март 15, 2018
Категория: Orange отблизо, Знаете ли, че..., Публикации
0 3684 6
Дари детска книжка за УНИЦЕФ в Orange Center!

Дари детска книжка за УНИЦЕФ в Orange Center!

От няколко месеца в книжарниците Orange Center всеки може да дари детска книжка, която ще отиде в българска детска градина или яслена група, благодарение на УНИЦЕФ. Досега нашите посетители са дарили над 2500 детски издания, но ние смятаме, че с общи усилия можем и повече. Ще успеем ли да съберем още толкова? 

Зависи от нас и от желанието ни да подарим един магически свят на най-малките.

IMG_7230-2800x2800Във всяка книжарница от веригата ще откриете бели библиотеки на IKEA, разположени на видно място. Там може да оставите които и колкото пожелаете детски книжки. Не е нужно да бъдат нови, не е нужно да бъдат закупени от Orange Center. Единственото условие за всеки, който иска да дари детска книжка, е изданията да са подходящи за деца на вързаст от 1 до 7 години. Дарение направиха стотици души и това ни кара да сме наистина горди. Събраните книжки ще бъдат дарени на 35 детски градини и яслени групи от областите Шумен, Сливен, Монтана и София, част от проекта „Заедно от детската градина“ на МОН в партньорство с УНИЦЕФ. Инициативата се осъществява и с подкрепата на IKEA.

 

Партньорството между Orange Center и УНИЦЕФ в България започва през 2013 г. През това време са проведени редица успешни кампании и инициативи, които спомагат за изпълнението на различни програми на УНИЦЕФ  с фокус върху ранното детско развитие и образование. Инициативата се осъществява и с подкрепата на IKEA. Повече може да научите на www.unicef.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *