Аромат на кафе в компанията на Коко Шанел

Аромат на кафе в компанията на Коко Шанел

февруари 25, 2016
Категория: Знаете ли, че ..., Ревюта
0 4235 5
Аромат на кафе в компанията на Коко Шанел

Аромат на кафе в компанията на Коко Шанел

Най-вдъхновяващите истории са онези от реалния живот. Онези, които доказват, че силата на целеустремеността и вярата в мечтите са по-вълнуващи от всяка художествена измислица.Онези, които можете да почувствате близки, а човекът, който ви ги разказва – приятел. А всички добре знаем, че подобни разкази са най-приятни на чаша кафе. Защото именно ароматът му предразполага сетивата и ви отпуска, кара ви да се чувствате вкъщи, където и да се намирате.

Тази седмица четем историята на Коко Шанел – една великолепна личност, която се е превърнала в символ на успеха, класата и стила. „CHANEL & CO: Коко и нейното обкръжение“ (дело на изд. Colibri) е биографична книга за живота на една от най-популярните модни дизайнерки в света. chanel За трудния път, който е извървяла между сиропиталището в Обазин, през двореца на херцог Уестминстър, до ателието на улица „Камбон“. За хората, с които се е срещнала по този път и начина, по който те са повлияли на живота й. Или тя на техния. За огромната важност, която всяко едно малко решение има в голямата картина на живота. За любовта (към другия, към работата, към живота), която дава и отнема.

И бъдете сигурни, че и книгата, и кафето, които ви препоръчваме са истински произведения на изкуството. Смятаме, че перфектната компания на тази книга е любимото ни гурме кафе Hansa Крем Ванилия, съчетаващо деликатни, хармонични нюанси с нежния аромат на ванилия. Заповядайте да го опитате в Orange books cafe (ул. Граф Игнатиев №18).
Доверете ни се и споделете с нас впечатленията си. 

Поканете ни на кафе!

, , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *