Приключенско лято с “Предизвикателства за пътешественици” ...и още нещо!

Приключенско лято с “Предизвикателства за пътешественици” …и още нещо!

юли 17, 2018
Категория: Забавно, Публикации
1 2877 3
Приключенско лято с “Предизвикателства за пътешественици” …и още нещо!

Приключенско лято с “Предизвикателства за пътешественици” …и още нещо!

Здравейте! Как минава лятото ви? Ние в Orange center сме на вълна приключения, но знаем, че те идеите за тях могат бързо да привършат. За щастие открихме най-интересния и лесен начин да се забавляваме:

С картите „Предизвикателства за пътешественици” идеите за забавления са в изобилие — Всяка една от картите е уникална и провокира различни весели преживявания!

Тази седмица искаме да ви запознаем с едно момиче, което ще разкаже своята история с приключенските карти и как с тях изживява най-готиното и запомнящото се лято!

Срещнете се отблизо с историята на Сиси:

Здравейте и от мен 🙂  Ще ви разкажа за моите летни приключения, които ми донесоха най-хубавите спомени!

Бях си наумила лятото ми да е незабравимо, спонтанно и изпълнено с преживявания и усещания, които да изпитам за пръв път.

Първото от моите предизвикателства ми се стори най-сложното! „Излез от обхват за 24 часа” гласеше първата карта, и ме приканваше да се отдалеча от телефона и лаптопа, и всякакви други технологични джаджи. (но реших да изключа от списъка фотоапарата си, с който съм неразделна.)

Този ден се разви така: в една събота точно преди Великден, с две мои приятелки тръгнахме към пещерата Орлова чука. По пътя към пещерата от колата видяхме тази толкова голяма, и толкова зелена поляна, че тя просто ни призова да спрем и да се разходим по нея. Заредихме се с толкова много „зелена енергия” и настроението ни моментално се подобри! Спомнихме си как тичахме безгрижни като деца, без телефони в джобовете… май ще трябва по-често да излизам от обхват 😉

 

Втората ми карта ме предизвика да „Намеря високо място с гледка”, но и да „Се насладя на гледката!” А допълнително ме подкани и да взема приятел, когото да изненадам с подарък – сладки или фреш от ягоди 🙂!

Е, рекох си, в България по-високо място от Мусала няма! Значи беше решено! Тръгнахме натам и след дълго катерене, но в приятно юлско време, пред нас се разкри най-внушителната гледка, която съм виждала! В момента, в който направиш последната крачка нагоре към върха и тялото ти се изправи, пейзажът, който се вижда е буквално спиращ дъха. Аз наистина спрях да дишам, и не можех да се спра да се оглеждам. Накъдето и да погледна, все красота. Въздухът е по-мек, по-лек, просто по друг начин се диша горе. Слънцето си щипе доста здраво. Но е спокойно. Невероятно спокойно е. Бяхме много хора горе, но до там фрешове не сме носили 🙂

 

Макар че бяхме малко изморени от изкачването на върха, The show must go on! Падна ни се страхотна карта — „Отиди дале-е-еч от градове и села, за да гледаш звездите.” Ами чудесно 🙂 Не чакам втора покана!

По астрологията и звездите се увличам още от дете. Прекарала съм много лета на село, където се вижда звездното небе по уникален начин. Имала съм много книги, а в последствие и приложения, с които да следя съзвездията на небето. На тази снимка наблюдавам не само звездите, но и Сатурн, само че в другия край на България – чак в Созопол! Гледайки през телескопа, човек осъзнава колко сме малки хората, и колко са дребни проблемите ни. Чувството е смиряващо.

 

 

 

Ще ви оставям засега, за да се вдъхновите и за вашето лятно приключение! Освен тези карти с предизвикателства, ви съветвам да разгледате и останалите – те са общо 60! Аз съм си поставила за цел да ги изпълня всичките… някой ден 😉 Чао за днес, но ще се върна да ви доразкажа… 🙂 

 

1 коментар

  1. Жени
    Отговори

    Картите са страхотни, ползвам ги за идеи за свободното време, наскоро изпълних една от тях: „Празнувай рождения си ден различно“, а именно – в йога студио 🙂 а мечтата ми е да празнувам Коледа на плажа и Великден на ски <3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *