Поредицата

Поредицата „Кърпена глава“ – страховито забавна!

април 27, 2017
Категория: Публикации, Ревюта
0 2250 0
Поредицата „Кърпена глава“ – страховито забавна!

Поредицата „Кърпена глава“ – страховито забавна!

2361„Кърпена глава“ е новата страховито забавна нова поредица, която освен интересна история предлага и феноменални графични илюстрациии! 

Нещо голямо ще се случи с едно малко същество в замъка „Гротеск“…
 

Гениалният, но малко смахнат професор Еразмус обитава мрачния замък „Гротеск“ и е отдаден на едно единствено занимание – създаването на чудовища. Творенията му обаче са мили и любезни, най-вече едно, което се крие в сенките и се грижи за комфорта на всички обитатели в замъка. Запознайте се с Кърпена глава“ , последвайте го в поредицата на автора Гай Бас и се впуснете в чудовищни приключения. Ще посмеете ли да надникнете и да зърнете невъзможните същества, които дебнат отвътре. Ще ви е нужна цялата смелост, която имате, за да понесете вида на тези чудовища. Ще пищите, ще ахкате, но и ще се забавлявате!

Новата поредица на издателство „Фют“ – „Кърпена глава“ разказва за чудовищни приключения, съдържа истории за чудовищно приятелство, написани с чудовищно чувство за хумор, които се четат на един дъх.

Книгата е подходяща за четене на деца от 7 до 12 години, но това не бива да спира и по-големите да я прочетат, ако имат желание.

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *