Най-добрият приятел на книгата е кафето

Най-добрият приятел на книгата е кафето

февруари 18, 2016
Категория: Публикации
0 2396 3
Най-добрият приятел на книгата е кафето

Най-добрият приятел на книгата е кафето

Няма нищо по-хубаво от спокоен следобед, прекаран в компанията на чаша ароматно кафе и роман, който да ви накара да забравите всичко наоколо. И както става най-често в живота, най-простичките неща ни носят най-голямо щастие.

Ние от Orange Center мислим, че разбираме и от хубави книги, и от хубаво кафе. Затова решихме да ви споделим опита си, за да изживеете и вие подобни моменти.

Една от любимите ни романтични книги е френският роман „Жълтите очи на крокодилите“. Той е далеч от блудкавите клишета и сърцераздирателните истории за съкрушени женски сърца. Писателката Катрин Панкол е успяла да създаде една история, в която може да се припознае почти всяка съвременна жена.

Жозефин и Ирис са две сестри, които нямат почти нищо общо една с друга. Ирис е чисто въплъщение на самото съвършенство, Жозефин е обикновена омъжена жена с две деца, която няма почти никакво време за себе си. Животът на Жозефин драстично се променя след като съпругът й е изяден от крокодили в Кения. Това, разбира се, е съвсем малка част от всичко, което се случва с обърканата парижанка. Какво ще прави без съпруг, без опора и с куп неразрешени въпроси на главата?

Ще се бори, естествено.

И отново държим да отбележим, че „Жълтите очи на крокодилите“ е една свежа, реална и неблудкава история, която наистина ще задържи вниманието ви за дълго време. В нея неочакваното ви дебне от всяка страница.

Ако историята на Жозефин ви стане истински интересна, може да продължите да четете за нейния живот. Втората част на поредицата се нарича „Бавният валс на костенурките“, а третата – „Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник“.

И както ви препоръчахме още в началото – съчетайте прекрасната книга с чаша прекрасно кафе. Вече може да го направите в компанията на Hansa Kaffee Крем Ванилия  – перфектното допълнение към книгите на Катрин Панкол.

hansa-kaffee-krem-vanilija-250-gr.1

Очакваме Ви в кафе-книжарница Orange books Cafe на улица „Граф Игнатиев“ 18.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *