На чаша горещо кафе с

На чаша горещо кафе с „Този мъж“

април 12, 2016
Категория: Забавно, Ревюта
0 2246 2
На чаша горещо кафе с „Този мъж“

На чаша горещо кафе с „Този мъж“

Каним ви на чаша горещо кафе с „Този мъж“.

Познавате ли този мъж

Джеси Уорд.

Познавате ли широките му рамене, ослепителната му усмивка, пагубния му магнетизъм? Знаете ли колко мощни са прегръдките му, колко дълбок е погледът му, колко е впечатляваща самоувереността му?

Ава О’Шийл със сигурност не е знаела. Дори не е предполагала, че една обикновена работна среща ще се преобърне живота й изцяло. Или поне любовния ѝ живот. Мъжът, чийто дом трябва да промени, всъщност преобръща всички стаи на душата й. Хаосът, който създава, може да бъде овладян по един единствен начин – с пълно задоволяване на страстта. 

„Този мъж“ не е роман за любовта, а история за бурните емоции и фаталното привличане между тотално неподходящи хора. Ава е абсолютно отдадена на по-възрастния (но не прекалено) от нея и крайно не-рационален Джеси. Съвсем възможно е да решите, че той трябва да бъде диагностициран с някакъв вид психическо разстройство. Авторката Джоди Елън Малпас решава да остави образа му забулен в мистерия и не ни споделя много за живота му. Но имайте предвид, че това прави „Този мъж“ още по-невъзможен за пропускане.

Отделете му от времето си. Изпийте едно кафе с него и се насладете на аромата му. Понякога всичко, от което едно момиче се нуждае е чуждата любовна история.

На хубавото пролетно време му отиват горещо кафе и горещи истории. Направете това сластно съчетание, заповядайте в Orange Books Cafe (гр. София, ул. Граф Игнатиев №18, ет. 4) и опитайте съвършената глътка кафе! Към този роман горещо ви препоръчваме кафето Mokaflor с аромат на ванилия – меко, елегантно и неустоимо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *