Love is in the air или in Vino Veritas?

Love is in the air или in Vino Veritas?

февруари 11, 2021
Категория: Публикации
0 27609 2
Love is in the air или in Vino Veritas?

Love is in the air или in Vino Veritas?

Наближават едни от най-светлите празници в годината! Шегуваме се, разбира се! След Хелоуин, Свети Валентин е един от празниците, който предизвиква най-голяма полемика у нас. Но ние смятаме, че всеки повод за празник трябва да бъде използван. Ето защо ти предлагаме да разгледаш нашите предложения за подаръци – без значение дали смяташ, че love is in the air”, или си привърженик на фразата in vino veritas”.

Love is in the air

Започваме с предложения за привържениците на празника на любовта. Важно е да отбележим, че не бива да чакаме специален момент от годината, за да покажем на някого, че го обичаме – това е ежедневен повод за празнуване.

Рамка за снимки

Въпреки че дигитализацията е навлязла във всички аспекти на живота ни и повечето ни спомени са в телефоните ни, добрата стара хартиена снимка остава отличен начин всеки ден да си припомняме любим момент. Можеш да зарадваш любим човек (или пък себе си ?) с красива рамка за снимки Me to you, която да те усмихва всеки път, когато я погледнеш.

Двоен ключодържател

Може да ти се стори малко прекалено, но пък силно вярваме, че повод за усмивка не бива да се изпуска. Затова, ако искаш през целия ден да имаш част от своята половинка (или най-добър приятел), този ключодържател е отлична възможност да се сещаш за него/нея.

Любовен роман

Не всички искаме да четем само висока литература, която да ни обогатява духовно и от която да научаваме нещо ново. Понякога имаме нужда просто да прочетем лек, неангажиращ любовен роман, който да ни откъсне от забързаното ни ежедневие. Предлагаме ти да разгледаш романите на Джоджо Мойс, която е автор на месец февруари в Orange center. Освен че книгите ѝ отговарят на описанието по-горе, те са и с 20% отстъпка до края на месеца.

In Vino Veritas

Комплект чаши за вино

Тук едва ли има нужда да обясняваме как точно тези чаши са свързани с празника и как да ги използваш по предназначение. По-специалното на тези чаши за вино, което ги прави и страхотен подарък, е че са изрисувани с мотиви от гръцката митология и разказват различни истории. Не ти остава нищо друго, освен да си налееш хубаво червено вино. Наздраве!

Звънец за просеко

Кратко и ясно – всеки път когато ти се допие просеко, натискаш звънеца и жената/мъжът на мечтите ти, ти го поднася. И това не трябва да е просто мечта. Мислим, че събота вечер е идеалният момент да провериш работи ли наистина този звънец за просеко. ?

Българска енциклопедия на виното

Многократно сме чували колко е хубаво френското вино и с какви качества се слави то. Но пък е редно да обърнем внимание и на българското, което по нищо не му отстъпва. Ако искаш да научиш повече за българското вино, както и да откриеш нови вкусове, тази енциклопедия за виното е точно за теб. Винарска обиколка на България не звучи никак зле, нали?   

Това са нашите идеи за по-добро настроение по време на предстоящите два празника. Ще се радваме да ни споделиш в коментар ти кой от двата празнуваш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *