8 идеи за подаръци за жената от Legami

8 идеи за подаръци за жената от Legami

март 1, 2024
Категория: Публикации
0 90 0
8 идеи за подаръци за жената от Legami

8 идеи за подаръци за жената от Legami

За себе си или за специална дама, за приятелка или за половинка, за майка или за баба, с повод или без – вселената на Legami предлага много идеи за подаръци за жената. Тук те срещаме с малка част от тях, но не искаш да пропускаш нито едно.

Вече те запознахме със световете на Legami и чудесата, които те крият. Сега дойде ред да ти представим предложения за подарък, събрани от три от тези свята. Запознай се с продуктите, които разкриват Home Sweet Home, Cutie Beauty и Body & Soul.

Подаръци за жената от света Home Sweet Home

Домът трябва да е мястото, което най-добре отразява своите собственици. А характерите им да си личат в подбора на всеки предмет от интериора. Затова зарадвай любима дама с подарък, който едновременно да ѝ е полезен вкъщи, но и да отразява нейната личност. Ще го откриеш в света Legami Home Sweet Home.

Порцеланова чаша Legami - Супер Мама

Супермайката, която е едновременно най-добрият ти приятел, медицинска сестра, готвач и всичко, което близките ѝ се нуждаят тя да бъде, заслужава специално признание. Напомняй ѝ всеки ден за качествата, които я правят незаменима, с чаша за кафе и чай с тематичен надпис.

Допълнителни точки за децата, които подарят тази чаша, изпълнена с шоколадови бонбони или с послания, написани специално за мама.

Лампа Legami сърце

За приятелката, която е лъч светлина в живота ти, подари красива LED лампа във форма, която ти напомня на нея. Сърце, фламинго, кактус, дъга или пък светкавица – избери най-подходящия подарък за жената, която искаш да зарадваш.

Идеи за подаръци от Legami Body & Soul

За да се погрижиш за нея навръх празника ѝ, позволи ѝ тя да постави себе си на първо място. В света на Legami Body & Soul ще откриеш много продукти, които да ѝ помогнат да направи именно това.

Подаръци за жената - мини лампа с хималайска сол

Помогни ѝ да достигне вътрешен баланс с мини лампа с хималайска сол. Продуктът е ръчно изработен от 100% хималайска сол и съчетава полезните свойства на солта с регенеративните способности на цветната терапия.

Ароматна възглавница за гушкане Legami - Сърце

За любимата дама, която искаш да обсипеш с любов – подари ѝ ароматни и топли прегръдки. Възглавничката, която има очарователна форма и прекрасен аромат на лавандула, ще топли или ще пази хладина на получателката си. Всичко, което ѝ е нужно, за да се погрижи за своето тяло и душа.

Открий най-красивите подаръци сред света Legami Cutie Beauty

За жената, която обича да се грижи за своята красота, и то с най-красивите продукти, избери подаръци сред предложенията от света Cutie Beauty. Очарователни, но не по-малко практични, те правят рутината по-приятна. А умалените им размери са в помощ на всяка дама в движение.

Козметичен несесер

Именно за този тип жени, които не спират да пътуват, козметичният несесер е най-подходящ подарък. С практични отделения, които позволяват по-лесно организиране на аксесоарите и продуктите за грим, и стънки и леки уплътнения, несесерът е чудесно допълнение към куфара с багаж.

Комплект ластици

А за жената, чиято красота се съревновава с тази на звездите – избери комплект сатенени ластици тип скрънчи, вдъхновени от небесата. Те придават повече характер на всяка прическа и действат като аксесоар – дори в моментите, които не са на косата.

Почерпи ли идеи за подаръци за жената? Още много предложения те очакват във вселената на Legami.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *