10 цветни идеи за подарък за Цветница

10 цветни идеи за подарък за Цветница

март 30, 2023
Категория: Нашите предложения, Публикации
0 961 2
10 цветни идеи за подарък за Цветница

10 цветни идеи за подарък за Цветница

Наближава един от най-цветните празници в годината, който отбелязват десетки цветни имена. Ако търсиш подходящи идеи за подарък за Цветница, имаме 10 интересни предложения.

Книга с пъстър сюжет

Все по-често за специалните поводи дамите избират да поискат книги вместо цветни букети. А когато търсиш подарък за четящ човек, книгата е подходяща за всеки празник.

Ако искаш да спазиш цветната тематика на празника, много от книгите на Сара Джио са перфектни за целта. Но това със сигурност не са единствените заглавия, които можеш да избереш. Потърси най-подходящия избор в зависимост от любимия жанр на празнуващия.

Дивите рози, Карол Мартинез

Дивите рози, Карол Мартинез

Цвете в нестандартна форма

Ако все пак ще подаряваш цветя, нека те да красят възможно най-дълго. А за да е красотата им безкрайна, избери ги в нестандартна форма. Като тази на плюшена играчка.

А ако помагаш на дете да избере подарък за любим човек, който празнува на Цветница, позволи му то само да изработи букета за повода.

Комплект за декорация - Букет с цветя

Комплект за декорация – Букет с цветя

Чанта, раница или портфейл

Класическа идея за подарък, подходящ за всеки повод – подари чанта, раница, несесер или портфейл. На Цветница преобладават женските имена, които празнуват, затова дамските чанти са любим избор.

Виж още: Топ 15 идеи за подаръци за нея

А когато търсиш сред всички възможни предложения, можеш да откриеш множество такива, които са особено подходящи за повода или за стила на жената, за която пазаруваш.

А ако подаръкът е за мъж, изчистеният портфейл никога не спира да бъде актуален избор. Също както няма да спре да бъде полезен на получателя си.

Цветни пъзели

Цветен и забавен празник заслужава именно такъв подарък – избери пъзел в пъстри багри за Цветница. Подарък, подходящ както за жените, така и за мъжете, пъзелът е любим избор за множество поводи.

Ключодържател 

Нещо малко, но красиво, което получателят винаги да носи със себе си – това подаряваш, когато избереш ключодържател. Избери такъв, който да разказва история и да отразява характера на празнуващия.

Ключодържател Metalmorphose - Heart Coffee Cup

Ключодържател Metalmorphose – Heart Coffee Cup

А защо не се спреш на такъв, който да отрази същината на празника?

Албум за снимки и спомени

Всеки път, когато подаряваме албум за снимки, подаряваме и възможност да бъде създадена една истинска съкровищница за спомени.

Независимо дали ще подариш албума изпълнен със снимки, или ще оставиш на получателя възможността да създаде своя селекция от любими кадри – жестът е еднакво специален.

Свещ за релаксиращи вечери

Подари спокойствие на една кибритена клечка разстояние. Ароматната свещ е прекрасен начин да покажеш, че те е грижа за някого.

Ароматна свещ с хималайска сол - Любими напитки

Ароматна свещ с хималайска сол – Любими напитки

А за истински специален жест комбинирай свещта с първата идея за подарък от списъка ни. Защото едва ли съществува по-добра рецепта за приятно изкарана вечер от книга, прочетена до ароматна свещ.

Тефтер за цветни мисли

Всяка идея и всяка интересна мисъл ще бъде поместена между цветни корици, ако избереш тефтер за подарък. Практичен, но красив избор – с него празникът ще бъде запомнен за дълго.

Виж още: 5 идеи за подаръци в последния момент

Подарък със забавно послание

За кого се сещаш, когато видиш чаша за кафе и чай, която любителите на виното биха използвали отвъд предназначението ѝ? А когато видиш постелка за йога, която функционира и като постелка за мързелуване? Има някои очарователно забавни подаръци, които просто чакат да отидат при своя собственик.

Порцеланова чаша Legami - No Sugar

Порцеланова чаша Legami – No Sugar

Избери най-интересните такива, за да подариш креативен подарък, който винаги ще предизвиква добро настроение.

Постелка за йога Legami - Панда

Постелка за йога Legami – Панда

Подаръчна книжка

Допълнение към основния подарък или избор, който ще подари усмивка – подаръчните книжки заменят нуждата от картичка и правят всеки повод по-специален. Избери такава, която да носи късмет на получателя, или някоя със забавно послание.

А ако искаш да се откроиш дори повече, подари книжка с предизвикателства, които празнуващият да изпълни.

Скреч картичка за имен ден със седем предизвикателства

Скреч картичка за имен ден със седем предизвикателства

Избра ли подходящ подарък за Цветница? Сподели ни в коментар с какво ще зарадваш близък за повода.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *