„Зимната роза“ - втора част от трилогията „Чаената роза“

„Зимната роза“ – втора част от трилогията „Чаената роза“

октомври 4, 2016
Категория: Публикации, Ревюта
0 2957 1
„Зимната роза“ – втора част от трилогията „Чаената роза“

„Зимната роза“ – втора част от трилогията „Чаената роза“

Днес ще ви представим книгата „Зимната роза“ – втора част от трилогията „Чаената роза“.

zimnata-roza-9786191710294Втората част от трилогията „Чаената роза“ отново ни потапя в пътешествие из дебрите на Източен Лондон. Годината обаче вече е 1900 и в центъра на историята е друг член на семейство Финеган – Чарли.

Живеейки с името Сид Малоун, Чарли е главната фигура в подземния свят на Лондон. Безмилостен и разочарован от всичко хубаво в живота, той отказва всякаква връзка със сестра си Фиона (с която Донъли ни запозна в първата книга).

В „Зимната роза“ се запознаваме и с Индия Селуин Джоунс – амбициозна млада лекарка, която е решила с цената на всичко да докаже, че това че е жена не я прави по-малко способна в професията си. Сгодена за Фреди Литън, не по-малко амбициозен политик, който е готов да пожертва всичко, за да се докосне до място във властта, Индия се чувства нещастна и отчаяна.

След срещата със Сид обаче, животът на Индия никога вече няма да е същият. Ежедневието ѝ започва да се изпълва с опасности и тревоги, които заплашват да разрушат всичко, което е постигнала.

Дженифър Донъли умело разказва поредната си вълнуваща история, изпълнена с опасности, тревоги, щастливи моменти и далечни пътешествия. Каним ви да се потопите в една история, която ще ви вълнува до последната страница.

Книгата се издава от Orange Books и можете да я откриете във всички книжарници, както и онлайн ТУК.

, , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *