Забавления с цвят от Maped

Забавления с цвят от Maped

май 26, 2017
Категория: Забавно, Знаете ли, че...
0 2438 1
Забавления с цвят от Maped

Забавления с цвят от Maped

Рисуването е изключително важна дейност за децата. То им помага да изучават цветовете, стимулира тяхното въображение, насърчава креативността и развива фината моторика.

Maped знае най-добре как обичат да се забавляват децата – с пъстри цветове и размах. Нека ви представим новите страхотни творчески забавления, които иновативният подход на Maped ще превърне в любими както на децата, така и на техните родители.

Започваме с комплектите за най-малките – Color’Peps Early Age.

Специално разработените продукти от серията са предвидени за малчугани на възраст над 1 и 2 годинки. Всички оцветяващи средства са удобни за захващане, а измиването на петна от дрешките и ръцете е лесно като детска игра.

Страхотният творчески комплект в куфарче е перфектен старт за всеки малчуган над 1 годинка, който тепърва ще открива рисуването.

897416_box_3_4_blue

В него ще откриете 10 цвята флумастери, 12 цвята маслени пастели и постер за оцветяване. Комплектът е опакован в удобно за носене куфарче, което лесно се отваря и затваря.

Флумастерите от серията Color’Peps Early Age притежават специална блок система на писеца, която не позволява издърпване или силен натиск и отчупване. Отмиват се изключително лесно – с вода и сапун.

2

Идва ред на маслените пастели Color’Peps Early Age. Специалната им хартиена обвивка запазва ръцете чисти, а специалната им формула е изключително устойчива на чупене.

1

За малки художници, които обичат да творят с бои Maped се грижи да осигури невероятни цветове, които се смесват лесно и образуват невероятна палитра.

Водни или темперни? Нека децата да изберат.

4

И като за финал сме оставили забавният комплект с 6 темперни бои Maped Color’Peps.

3

 

 

Те са с изключително наситени и ярки цветове, които могат да се смесват и да образуват много нови цветове. Уникалната формула на боите Maped съчетава невероятната покривност на цветовете с изключително лесното им изпиране от тъкани. А специалните бутилки са с изключителен дизайн и образуват колекция от 6 супергероя – любими цветни помощници на децата.

Боите са подходящи за деца над 3 годишна възраст.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *