VOYO вече и в Orange center

VOYO вече и в Orange center

февруари 29, 2016
Категория: Публикации
0 2483 3
VOYO вече и в Orange center

VOYO вече и в Orange center

Щастливи сме да ви съобщим, че в Orange center вече имате възможността да закупите абонамент за VOYO  – видео платформата, която предоставя на потребителите  повече от 4000 часа филми, сериали, спорт, предавания и концерти.

И тъй като знаете, че ние изключително много държим на разнообразието и качеството, не е случаен фактът, че VOYO ни спечели от първия миг. Платформата разполага с богат пакет от видео съдържание с високо качество и без прекъсвания за реклами. А най-хубавото е, че с вашия VOYO акаунт можете да използвате услугата през три различни устройства, навсякъде и по всяко време.

Само на един ваучер разстояние вие и цялото ви семейство ще имате възможността да се насладите на любими български и чуждестранни сериали преди ефир, хитови филми и спорт на живо. Вие избирате какво, кога, къде да гледате, колкото си пожелаете и без никакви ограничения.

Как да закупя абонамент?

•  Посетете наш магазин.
•  Изберете своя абонамент за 1, 3 или 6 месеца на съответните атрактивни цени от 5.00, 13.50 или 24.00 лева.
•  Закупувайки ваучер, ще получите промо код, който трябва да активирате на VOYO.BG.
•  В случай че вече имате направена регистрация, не ви е необходима нова.

Ние се доверихме на VOYO! Сигурни сме, че и вие ще се влюбите в него от пръв поглед… на телевизора, монитора на компютъра или смартфона – вие решавате къде!

Заповядайте в нашите магазини, ще се радваме да ви разкажем подробно за невероятните възможности, които VOYO предоставя! Абонамент за VOYO можете да закупите и от нашия онлайн магазин тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *