Влюбените в книгите не пият кафето си сами

Влюбените в книгите не пият кафето си сами

март 11, 2016
Категория: Orange отблизо, Идеи
0 1975 4
Влюбените в книгите не пият кафето си сами

Влюбените в книгите не пият кафето си сами

Знаете ли, че влюбените в книгите никога не спят сами и никога не пият кафето си сами? Те винаги живеят в поне два свята и затова често изглеждат замечтани. И не се изненадвайте, ако ги намерите в някой светел ъгъл в кварталното кафене, отнесли поглед през прозореца. Бъдете сигурни, че в ума им се преплитат хиляди истории.

Една от тях може да е историята на Диан, която е преживяла един бурен романс, който 9789543893515_1отчаяно желае да забрави и да се върне обратно в Париж. Нейната добра приятелка Фелис ще й помогне да възроди литературното си кафене…където една неочаквана среща с мъж може би ще промени живота й и ще изпълни сърцето й с трепет. За да е заплетено всичко обаче, един призрак от миналото на Диан ще се появи. Това може би е измислена история, но може и да не е. Какво значение има в крайна сметка? Нека просто се отпуснем между страниците на „Влюбените в книгите никога не спят сами“.

Навън отново вали и отново ни се чете за чужда любовна история. (Ако може да се пренесем в Париж, моля). Ние сме влюбени в кафето и книгите. Ще си поръчаме чаша кафе с вълнуващ аромат на боровинки и ще се потопим в неговата успокоителна магия.

Вие може да направите същото в кафе-книжарница Orange Books Cafe, която се намира на ул. „Граф Игнатиев“ 18. Там може да опитате перфектното допълнение към книгата „Влюбените в книгите никога не спят сами“, а именно Hansa Kaffee с аромат на боровинка.

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *