Романът „Убежище в Париж“ с чаша кафе

Романът „Убежище в Париж“ с чаша кафе

май 3, 2016
Категория: Идеи, Публикации, Ревюта
0 2570 7
Романът „Убежище в Париж“ с чаша кафе

Романът „Убежище в Париж“ с чаша кафе

 „Убежище в Париж“ е най-новият роман, който препоръчваме на дамите. Той ни впечатли още с корицата си и с вечната тема за френския град, който асоциираме с романтика, вълнуващи изживявания и заплетени истории.

В сърцето на Париж, в стара аристократична къща с душа, съдбата събира три млади жени, прелетели океана, които бягат от тягостното си минало, за да преоткрият себе си, да срещнат любовта и да намерят своето достойно място в една невинаги уютна среда. С непринудения език на пъстрото ежедневие и с неподправена емоция авторката умело преплита техните истории – понякога забавни, друг път горчиви, но никога скучни и неизменно пораждащи симпатия и разбиране.
paris-843229_960_720
Тънкият френски хумор, духът на Париж с неговото обилие от кипяща жизненост, дарбата на французите да се отдават на кулинарните изкушения и на радостта от живота са благодатно убежище, способно да възвърне самочувствието и душевната хармония на разноликото женско трио. Ала онова, което най-вече спасява от стаени кошмари и потискащо обкръжение, е приятелството, обичта, съпричастието и топлотата – явления, не толкова чести в съвременния свят, за да пропуснем възможността да ги съпреживеем с героините на Корин Ганц.

 coffee-1159011_960_720

И знаете, че докато четете „Убежище в Париж“, ние винаги можем да ви предложим най-добрата компания – чашата с превъзходно кафе. Тази седмица ще ви предложим кафе Мокафлор с аромат на шоколадово бренди, което директно ще ви пренесе във Франция. А в София може да го опитате в кафе-книжарница Orange Books Cafe, която се намира на ул. Граф Игнатиев 18.

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *