Топ 10 най-продавани манга поредици на Aniventure Comic Con 2023

Топ 10 най-продавани манга поредици на Aniventure Comic Con 2023

юли 14, 2023
Категория: Манга, Публикации
0 856 0
Топ 10 най-продавани манга поредици на Aniventure Comic Con 2023

Топ 10 най-продавани манга поредици на Aniventure Comic Con 2023

Тази година най-сетне Aniventure Comic Con се завърна и за първи път Orange стана част от емоцията. Отакута се срещаха с отакута в нашия Orange Manga Corner, снимаха се с Танджиро, четоха манга и имаха възможност да си купят нещо за спомен от събитието, с което да обновят манга колекциите си.

Освен богата селекция от манга заглавия посрещнахме посетителите и с разнообразие от мърч – фигурки, ключодържатели, значки, пъзели, шапки, раници и още.

Радваме се, че успяхме да споделим вълнуващото преживяване, което беше Aniventure Comic Con с всички присъстващи. Но дори да не си имал възможността да се включиш тази година, те каним да пренесеш емоцията от събитието у дома.

Избери сред 10-те най-търсени манга поредици по време на Aniventure Comic Con.

Събрахме на едно място 10 от манга поредиците, чиито заглавия най-често се споменаваха в нашия Orange Manga Corner. Коя от тях ще избереш ти?

Uzumaki Naruto: Illustrations

Точно навреме за Aniventure Comic Con почитателите на Naruto научиха вълнуващи новини. По повод 20-годишнината от старта на анимето феновете ще могат да гледат 4 нови епизода, които ще разкажат непозната част от историята на Наруто Узумаки.

Uzumaki Naruto: Illustrations

Затова и не е съвсем изненадващо, че сред 10-те най-продавани заглавия по време на събитието, попадна и нещо с подписа на Масаши Кишимото.

Chainsaw Man, Vol. 1

Цяла година Chainsaw Man е гореща тема сред манга и аниме почитателите. Затова и много сред присъстващите на тазгодишния Comic con се прибраха с нов том от поредицата и стартираха колекциите си с първата част от историята.

Chainsaw Man, vol 1

Bleach 20th Anniversary Edition, Vol. 1

Още едно заглавие от така наречените Big Three се нареди сред най-търсените манга поредици по време на Aniventure.

Bleach 20th Anniversary Edition, Vol. 1

И в този случай причината беше ясна – премиерата на Bleach: Thousand-Year Blood War Part 2 развълнува всички почитатели на историята на Ичиго. Какъв по-подходящ момент да се докоснеш до мангата?

Goodnight Punpun, Vol. 1

Невинаги животът е такъв, какъвто сме искали да бъде. И невинаги хората, на които сме се възхищавали, са такива, каквито си мислим, че са. Малко манга поредици показват това толкова добре, колкото Goodnight Punpun.

Goodnight Punpun, Vol. 1

Тази необичайна история спечели сърцето на много тийнейджъри, които се припознаха в главния герой и трудностите, през които той преминава. Затова и това заглавие също се нарежда сред най-търсените.

Blue Lock, Vol. 1

В Orange Manga Corner не играхме футбол, но за сметка на това много почитатели на манга поредицата Blue Lock започнаха своята колекция с първи том от историята, която тази година впечатли хиляди аниме фенове.

Blue Lock, Vol. 1

Tista, Vol. 1

Какво е да живееш двойствен живот като студент, който учи да стане учител, и като издирван наемен убиец? В тази манга поредица се запознаваме с Тиста, още позната като Sister Militia, чийто живот е именно такъв.

Tista, Vol. 1

Историята, разказана от създателя на Spy x Family, развълнува много читатели от цял свят. Не по-малко на брой бяха и читателите, които избраха мангата по време на Aniventure Comic Con.

Grandmaster Of Demonic Cultivation, Vol.5 (Special Edition)

Не само манга се търсеше от посетителите на събитието. Сред най-обсъжданите поредици попадна и известната manhua Grandmaster Of Demonic Cultivation.

Grandmaster Of Demonic Cultivation, Vol.5 (Special Edition)

Нищо чудно, след като това издание на последната част от историята е страхотно попълнение към колекциите на читателите заради включените мърч продукти.

Oshi No Ko, Vol. 2

Заглавието на едно от най-обсъжданите анимета тази година бе и заглавието на една от най-търсените манга поредици по време на Aniventure Comic Con.

История за поп идолите и техните тайни, за амбициите и за мистерията около една смърт – Oshi No Ko неслучайно привлече вниманието на толкова много хора.

Bakuman., Vol. 1

Eдна вълнуваща история за създаване на вълнуващи истории. Създателите на Death Note разказват какви са приключенията, които стоят зад живота на всеки мангака. Резултатът е неподозирано интересна манга, която посетителите на Aniventure искаха да притежават.

Bakuman., Vol. 1

Успяхме ли да те потопим в настроението, което витаеше в Orange Manga Corner? Ако имаш нужда от още манга зареждане, разгледай снимките в галерията или избери следващото попълнение към собствената си колекция с нова манга.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *