Сподели магията на Коледа - спечели ваучер за Orange от Coca-Cola

Сподели магията на Коледа – спечели ваучер за Orange от Coca-Cola

ноември 17, 2021
Категория: Публикации
0 2776 0
Сподели магията на Коледа – спечели ваучер за Orange от Coca-Cola

Сподели магията на Коледа – спечели ваучер за Orange от Coca-Cola

И тази година от Coca-Cola ще ни зарадват с подаръци за предстоящитепразници!

За да споделим магията на Коледа, ние от Orange се включваме в играта на Coca-Cola. Включи се и ти, за да спечелиш ваучер на стойност 30 лв. за Orange, който да използваш във всички  наши физически магазини или онлайн на orangecenter.bg.

Как става това?

Под капачката на бутилките от 500 мл. на Coca-Cola, Coca-Cola без захар, Sprite или Fanta ще откриеш код, който да регистрираш в приложението Coca-Cola App.

Щом регистрираш кода, веднага ще разбереш дали печелиш 1 от 300 ваучера на стойност 30 лв. за Orange!

Сподели магията на Коледа - спечели ваучер за Orange от Coca-Cola

Предвид настъпващия празничен период сме ти подготвили и няколко идеи как за какво да използваш своя ваучер за Orange, спечелен от Coca-Cola – за себе си или за любим човек!


Пъзел

„Пъзел 1500 части Остров Аурора“

Пъзелите са чудесно занимание за студеното време и съответно са подходящ подарък за всеки, който им е фен. С Пъзел Educa: Остров Аурора Бореал, 1500 части ще си подсигуриш дълги часове забавление. Ако имаш колебания, нека ти припомним, че пъзелите помагат за развиване на краткосрочната памет и повишават коефициента на интелигентност!

Книга

„Кулинарни пътешествия. Световен пътеводител без цензура на Антъни Бурдейн“

Книгата винаги е хубав подарък, независимо дали я купуваме за себе си, или за друг. Предлагаме ти „Кулинарни пътешествия. Световен пътеводител без цензура“ на Антъни Бурдейн – кулинарен пътеводител от световноизвестния готвач и пътешественик. Той разкрива кои са любимите му храни от различни места по света, които е посещавал и са го впечатлили, като ни развежда из общо 43 държави.

Логическа игра

„Игра Professor Puzzle: Шерлок Холмс - Случаят със сейфа“

Ако обичаш мисловните предизвикателства, то тогава трябва да се обърнеш към логическите пъзели на Professor Puzzle. Нашето предложение е играта „Шерлок Холмс – Случаят със сейфа“, с която ще се превъплътиш в известния детектив и ще трябва да решиш трудна загадка. В случая задачата ти е да отвориш сейф, специално закодиран с различни панели, прорези и плочки, които могат да се преместят само в точно определен ред.

Комикс

„Бял пясък на Брандън Сандърсън“

Стига да си падаш по комикси, при нас ще откриешнещо, което да ти хареса.. Предлагаме ти графичната новела „Бял пясък“ на Брандън Сандърсън. Новелата представя непубликувани части от огромната вселена Космер, а илюстрациите са на Джулиус Гопес и Рос Кембъл.

Мулти-инструмент

„Мулти-инструмент карабинер“

Мулти-инструментите никога не са излишни, защото могат да се окажат полезни във всеки един момент. Нашето предложение – „Мулти-инструмент карабинер“ 4 в 1. Съдържа нож и трионче от неръждаема стомана, LED фенерче и заключваща скоба.

Можеш да си подариш някои от тези или много други артикули от orangecenter.bg, ако спечелиш подаръчен ваучер от Coca-Cola! Не забравяй, че за да си един от печелившите, трябва да регистрираш в Coca-Cola App кода  под капачката на  Coca-Cola, Coca-Cola без захар, Sprite или Fanta от 500 мл.

Можеш да участваш в играта многократно, от 08.11. до 23.12.21 г. А подаръчните ваучери от Orange можеш да използваш до 31.01.22 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *