Шареното – цветни подаръци за специални хора и моменти

Шареното – цветни подаръци за специални хора и моменти

октомври 19, 2016
Категория: Забавно
0 8553 4
Шареното – цветни подаръци за специални хора и моменти

Шареното – цветни подаръци за специални хора и моменти

Нека направим есента още по-пъстра, съгласни ли сте? Днес ще ви представим страхотните цветни подаръци Шареното, с които лесно ще се усмихнете и ще внесете топлота и уют в сърцата на специалните за вас хора.

Всички продукти Шареното са авторски като някои от тях включват рисунки на децата на техните създатели. А още по-страхотното е, че тези прекрасни тефтери, дневници, карти и подвързии за книги са създадени в България с материали от отговорни източници и с мисъл за природата.

Всеки от тези продукти си има специална „мисия“- да усмихва, да разчупи сивото ежедневие, да създаде уют и да запазва „важните“ неща. Създателите на Шареното отделят специално внимание на децата, защото техните мисли, рисунки и мечти са истинско съкровище.

Какви пъстри подаръци Шареното ще откриете в Orange center?

Тефтер за много важни важности – важните неща трябва да бъдат побрани в подобаващ тефтер. При нас ще откриете две разновидности на този толкова симпатичен тефтер. Единият е изработен от картон с десени от пръстови отпечатъци в две гами – студена (момчета) и топла (момичета).  Другият е изработен от картон  и текстил  с весели принтове.

7

Дневник за записки, рисунки и други важности – цветен и много забавен скицник, който ще ви очарова. Отново се предлагат две разцветки на отпечатъците на пръстчетата – студена (момчета) и топла (момичета). Всеки скицник си има и текстилно джобче за химикалки и други важности.

4

Тефтери за пораснали деца  с мотивиращ надпис „Doing what you like is freedom. Liking what you do is happiness!“ Отново изработени от картон  и текстил  с весели принтове.

3

Текстилна подвързия за книги – един изключително красив аксесоар, който ще съхранява любимите ви книги в перфектно състояние. Познавате истински ценител на книгите? Подарете му усмивка с тези страхотни десени.

6

Бебешки карти „Първата годинка” за момиченце и момченце – Перфектният подарък за новородено бебе! Снимайте се всеки месец малчугана и съответната карта, отпечатайте снимката и я поставете в прозрачния джоб на картата. Вече притежавате усмивките от всеки месец през първата година, събрани и запазени в уникален албум.

5

Всички продукти Шареното ще откриете в магазини Orange center, както и онлайн тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *