„Приказки за една минута“ – Мат Улф

април 24, 2017
Категория: Публикации, Ревюта
0 3419 1
„Приказки за една минута“ – Мат Улф

„Приказки за една минута“ – Мат Улф

Малко неща можем да препоръчаме с по-чиста съвест от онези, в които е намесено името Улф. „Приказки за една минута“ е най-новото такова заглавие, което сърдечно ви съветваме да потърсите, ако имате малко дете, на което четете приказки.

IMG_7252

За пореден път страхотното съчетание на интересни кратки истории с вълшебни илюстрации се оказва най-печелившата комбинация за привличане на вниманието на мъничките слушатели. Приказка за лека нощ? Разбира се! Приказка за добро утро? Да!

IMG_7253

Във вълшебните страници на тази книга е скътана необикновена гора, а в нея – чудно горско селце. Тук живеят джуджето Шишарко и магьосникът Мърморко, Розовата фея и Киселата вещица, катерички, лъвове, мецани и хипопотами, жирафи и мишлета…
Всяка приказка ще ви разкаже за някого от тях, а накрая елфът Сънчо ще напръска клепачите ви с вълшебни капчици и ще ви пожелае лека нощ и сладки сънища!
 
„Приказки за една минута“ ви очаква в книжарниците ни, благодарение на изд. Фют

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *