„Приказки без край“ – дари усмивка на дете в болница

май 11, 2017
Категория: Публикации, Събития
0 2871 3
„Приказки без край“ – дари усмивка на дете в болница

„Приказки без край“ – дари усмивка на дете в болница

В малките жестове се крие огромна сила. Силата на усмивката и това да забравиш за момент тревогите и болките, независимо къде се намираш. Кампания „Приказки без край“ на Panadol Baby и Orange Center има за цел да направи празника на детето 1-ви юни по-усмихнат за деца, които се намират в болница.

 

Скъпи малки и пораснали деца,

Каним Ви да нарисувате с нас пролетните картини на Приказки без край, с които ще украсим педиатричните отделения на болниците, част от инициативата в София, Пловдив, Варна, Плевен и Русе.

Очакваме Ви на 13 май (от 11:00 до 19:00 часа) и на 14 май (от 11:00 до 16:00 часа)  в любимите книжарници на Orange Center на:

  • ул. Граф Игнатиев 18

  • SerdikaCenter

  • TheMall

  • RingMall

  • SkyCity

 

RollUp_100x200_previewВ специалния кът за рисуване на Приказки без край ще откриете всички необходими пособия, с които да сътворите пролетни картини с много настроение. Нашите аниматори са на Ваше разположение, за да Ви помогнат – с много вдъхновение и изненади!

Рисунките за приятел“ ще станат част от колажи, стикери и плакати, с които аниматорите на Приказки без край ще украсят детските отделения в болниците, за да направят болничния престой на децата и техните родители по-лек – в Месеца на детето, а и през цялата година. Защото… няма нищо по-ценно от детската усмивка.

Нека им я дарим заедно! Очакваме Ви!

 

 

 

 

Националната инициатива „Приказки без край“ е насочена към подобряване на болничния престой на децата и по-бързото им възстановяване с помощта на четене на приказки, игри, рисуване и още много забавни и занимателни активности в петнадесет болници в София, Пловдив, Плевен, Варна и Русе. От създаването й, целта на инициативата е да даде подкрепа и да създаде среда, максимално близка до домашната, на хоспитализираните деца и техните родители, за да могат малчуганите да се възстановят възможно най-бързо в стресиращата болнична обстановка. Подкрепете инициативата на: https://www.facebook.com/prikazkiBezKray/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *