Потърси благотворителното издание на „Питър Пан“

Потърси благотворителното издание на „Питър Пан“

декември 4, 2017
Категория: Orange отблизо, Знаете ли, че ...
0 1815 4
Потърси благотворителното издание на „Питър Пан“

Потърси благотворителното издание на „Питър Пан“

Към луксозната детска поредица на изд. Orange Books в подкрепа на УНИЦЕФ Българиясе присъединява още една незабравима класика. „Питър Пан“ на Джеймс Матю Бари е една от най-обичаните книги от децата по цял свят и се е превърнала в символ на любовта към свободата и очарованието на детството. Цветните илюстрации са направени специално за новото издание на книгата и са дело на младата художничка Матея Аркова. Преводът е на Светлана Комогорова-Комата.

Поредицата на изд. Orange Books дотук включва „Малкият принц“, „Алиса в страната на чудесата“ и „Алиса в огледалния свят“, а Orange Center дарява на УНИЦЕФ България печалбата си от продажбата на всяка една от тях. Така, сдобивайки се с един от вечните детски романи, човек прави и добро на децата в България, които имат нужда от помощ и подкрепа. Освен това изданията са колекционерски и луксозни – с твърди корици, цветни илюстрации и златна порезка на страниците. Истинско удоволствие е класически детски романи да заживяват нов живот в подобен формат в името на благородна кауза.

Знаете ли, че всяка година хиляди деца не се записват или напускат преждевременно училище? А образованието е единственият път към успешна реализация, намиране на работа и шанс за по-добър живот. Пътят към този по-добър живот е съпътстван от книги. А детските класически романи са в неговата основа.

Подарете „Питър Пан“ на приятел. Независимо от възрастта му. Така не само ще му помогнете да съхрани детското у себе си, но и ще направите нещо добро. Неслучайно един от най-популярните цитати на автора на „Питър Пан“ е:

„Онези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно.“

, , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *