Пособия, без които не можеш да започнеш 2-ри срок

Пособия, без които не можеш да започнеш 2-ри срок

февруари 4, 2021
Категория: Публикации
0 552 0
Пособия, без които не можеш да започнеш 2-ри срок

Пособия, без които не можеш да започнеш 2-ри срок

Началото на 2-рия срок за тази учебна година е вече факт. Но това съвсем не означава, че напълно си закъснял с подготовката за него. Ако все още ти липсват някои неща, с които смело да се гмурнеш в учебния процес, ти предлагаме да разгледаш нашите топ 5 продукта, които са ти необходими за началото на срока.

Несесери

Несесерът е ученическият еквивалент на дамската чанта – в него има абсолютно всичко и трудно можеш да намериш нещо. 😀 И точно като при чантите, има толкова много видове несесери, които можеш да избереш според настроението и това да отиват на облеклото и раницата ти. Избери точния за теб несесер тук.

Тетрадки

Разбира се, че най-важното нещо за един ученик е тетрадката. Иначе къде ще записва безкрайните планове по история и къде ще си пише бележки със съученика до него. 😉 Шегата настрана, тетрадката е „инструментът“, без който никой ученик не може. А още по-хубавото е, че има огромно разнообразие от корици за всеки стил и вкус. Тук можеш да разгледаш нашата богата селекция от тетрадки.

Пишещи средства

Вече споменахме тетрадките като най-важни, но те биха били толкова самотни без химикалки и моливи. Затова, не ги оставяй да тъжат, а си избери готини цветни химикалки, с които да им вдъхнеш живот. При нас ще откриеш огромен избор от всякакви цветове и дизайни на химикалки, моливи, тънкописци и маркери. Разгледай ги тук.

Средства за рисуване

По наше мнение предметът „Изобразително изкуство“ е един от най-разпускащите и приятни часове в училище. Имаш възможност да дадеш свобода на въображението си и да изразиш себе си. Е, често крайният резултат драстично се различава от произведенията на Пикасо например, но въпреки това най-важни са старанието и положените усилия. Моливи, флумастери, пастели, боички, скицници, четки.. разгледай нашите предложения за малки и големи художници тук.

Бутилки и кутии за обяд

Сравнени с тетрадките и химикалките, бутилките и кутиите за обяд може и да не ти се струват като особена необходимост,  но има ли по-хубаво от това мама грижливо да е приготвила сандвич рано сутринта, на който да се насладиш в голямото междучасие? Според нас – не!. Освен това, спокойно можеш да си носиш любимата напитка от вкъщи, за да не хабиш нерви, когато вендинг машината ти глътне стотинките. Избери си от нашите предложения за бутилки и кутии за обяд тук.

Помагала и речници

Колкото и да се стараят учителите всичко от новия урок да бъде разбрано още по време на учебния час, упражненията вкъщи си остават задължителни. Да, да… знаем, че е досадно освен домашните да трябва да решиш още няколко страници със задачи от сборника, но това е сигурният път към успеха. Това важи не само за математиката, а и за всички останали предмети. Затова, запрятай ръкави и разгръщай помагалата и речниците.

Смятаме, че вече си напълно готов за началото на 2-рия срок. Сега ще се радваме да ни споделиш в коментар кой е любимият ти предмет в училище и защо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *