Подарък с кауза - УНИЦЕФ и Orange

Подарък с кауза – УНИЦЕФ и Orange

май 27, 2019
Категория: Публикации
0 1617 0
Подарък с кауза – УНИЦЕФ и Orange

Подарък с кауза – УНИЦЕФ и Orange

Подарък с кауза

Съмвестната ни кампания с УНИЦЕФ България – „Подарък с кауза“ стартира в началото на месец май във всички магазини Orange в страната. Заедно даваме възможност на децата в България да получат достъпно и качествено образование от най-ранна възраст. Щастливи сме, че можете да сте част от нашата кауза.

На специално обособени места в магазините ни, можете да откриете благотворителни продукти, с покупката на които заедно даряваме 100% от стойността им за подпомагане развитието на образованието на деца в България.

Освен с красиви подаръци, можете да се включите в кампанията и като закупите книга от благотворителната колекция детски класики Orange – „Малкият принц“, „Алиса в страната на чудеста“, „Алиса в Огледалния свят“, „Питър пан“, „Вълшебникът от Оз“. Пълната сума от печалбата ние даряваме в подкрепа на каузата.

С всяка покупка на артикули* и книги** ще можете да подкрепите мисията на УНИЦЕФ – да осигури шанс за пълноценно развитие и по-добро бъдеще на всяко дете! Благодарим ви!

Orange center дарява *цялата сума или **печалбата си в подкрепа на програмата на УНИЦЕФ България за образование на децата.

УНИЦЕФ не се ангажира и не препоръчва конкретни търговски марки, продукти и услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *