Pink Chillies – слончета с мисия

Pink Chillies – слончета с мисия

юли 27, 2016
Категория: Знаете ли, че ...
0 1946 0
Pink Chillies – слончета с мисия

Pink Chillies – слончета с мисия

Pink Chillies са очарователни касички слончета с мисия. Нека ви разкажем повече за тях.

Както вече ви споменахме, слончетата Pink Chillies имат специална мисия. Освен че са верен помощник в спестяването, тяхната главна цел е да повишат информираността за живота на слоновете и да допринесат за неговото подобряване.

Компанията Pink Chillies е създадена от сплотен екип от хора, които обичат слоновете (и животните като цяло) и искат да подобрят средата, която обитават, да помогнат на различни застрашени видове и да допринесат за разрешаването на екологични проблеми. Така се ражда идеята за създаването на нещо уникално, забавно и образователно – очарователна колекция от цветни слончета. А освен че с тези симпатични слончета повишават информираността, Pink Chillies даряват 10% от всяко закупено слонче за подпомагането на различни благотворителни каузи.

Всяко слонче от семейството на Pink Chillies си има име, което е свързано с конкретен застрашен вид или екологичен проблем. Нека ви ги представим:

Snaedis – Нейното име означава „Снежна кралица”. Когато  не играе в снега с най-добрата си приятелка пингвинчето Asha, Snaedis работи усилено, за да се повиши информираността за проблемите на околната среда, пред които изправени в момента полярните региони.

Snaedis

Ervin – Запознайте се с Ervin, неговото име означава „Приятел на морето”. Ervin обича да изучава морето заедно с най-добрия си приятел, морското охлювче Kai, и иска да помогне на всички корали, морски кончета, китове, делфини и тюлени, които са изложени на риск.

Ervin

Kondo – Името му означава „Воин”, а неговият най-добър приятел е хамелеончето Raymundo. Заедно те искат да привлекат вниманието ни към проблемите с горите в световен мащаб – обезлесяване и незаконно изсичане.

Kondo

Yarа –  Запознайте се с Yara. Нейното име означава „Пеперуда” и обича да прекарва времето си със своята най-добра приятелка пчеличката Makashi. Те искат да внесат промени в земеделски практики, които унищожават цветя и застрашават по този начин пчелите и пеперудите.

Yara

Harmony – Запознайте се с най-новия член на семейството, нейното име означава „Хармония”. Тя символизира живота в хармония и баланс с природата. Кой е нейният най-добър приятел? Предстои да разберем! 🙂 

harmony

Тези прекрасни касички са изключителен подарък, с който без съмнение ще зарадвате всеки любител на животните. Открийте семейството на Pink Chillies в онлайн магазин Orange center!

, , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *