Пъстроцветни забавления с APLI Kids

Пъстроцветни забавления с APLI Kids

май 30, 2018
Категория: Забавно, Публикации
0 1349 1
Пъстроцветни забавления с APLI Kids

Пъстроцветни забавления с APLI Kids

   В Orange center обичаме да се забавляваме, и непрекъснато търсим нови веселби и развлечения! Днес бързаме да ви поканим в чудния свят на APLI Kids! Цяла седмица ще празнуваме деня на детето с 20% отстъпка онлайн на избрани продукти на тази световноизвестна марка с утвърдени традиции! Още от началото на миналия век, испанските APLI си печелят името на отговорна и иновативна компания.

oblechi-geroite-magnitna-igra-za-preoblichaneОт 2010 г. насам, детските игри на марката се обособяват под името APLI Kids. Те се създават в сътрудничество с колектив от психолози, специалисти по образованието и развитието на децата, илюстратори и художници, като фокусът е върху развитието на децата, сетивните им възприятия и координацията. От изключителна важност е и да се насърчи въображението и креативността на подрастващите. Ето какво казва Анхелс Наваро, испанска психоложка, част от екипа по създаване и реализиране на концепциии за нови игри :

„Децата играят заради удоволствието от играта, но дори докато играят те развиват своите социални, емоционални и познавателни  способности.“ Мотото на нейните игри е „¡La importancia de jugar!“ — „Колко е важно да играеш!“ Разбира се, всички продукти на APLI Kids са произведени спрямо европейската директива за безопасност на детските играчки.

napravi-si-sam-kljuchodurzhatel-luvche

   Едно от любимите ни забавления е Вълшебното тесто на APLI Kids, което е съвсем подходящо и за малки, и apli-kids-valshebno-testo-za-modelirane-na-figurki-dinozavur-gido_1за големи. Направено е от изцяло безвреден материал на водна основа, с който могат да се изработят най-различни фигурки. Тестото е гъвкаво и разтегливо, не цапа, не оставя петна, и се моделира изключително лесно. Частите на фигурката се закрепват една за друга само чрез допир. Изсъхва самó на въздуха, и създава трайни и красиви 3D фигури.

Всички комплекти и предложения на APLI Kids са създадени с мисъл за децата и тяхното веселие, и любов и уважение към детското въображение! Но същевременно целта на компанията е да насърчава развитието на малчуганите във всеки етап от подрастването! Техните оригинални забавления пренасят малки и големи във вълшебния свят на APLI Kids. Потопете се в него като посетите онлайн магазин Orange center тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *