Отново на училище – списък с покупки!

Отново на училище – списък с покупки!

август 28, 2015
Категория: Знаете ли, че..., Събития
1 40373 9
Отново на училище – списък с покупки!

Отново на училище – списък с покупки!

Август месец е в своя край, есенните листа съвсем скоро ще обсипят улиците, а учениците с трепет отброяват дните до старта на новата учебна година.

Остават по-малко от три седмици до първия учебен ден! И ако учениците се вълнуват за бъдещите предмети и срещата със своите съученици, то техните родители са не по-малко ангажирани с покупката на всички принадлежности.

Без паника, скъпи родители! Подготвили сме за Вас списък с необходимите покупки за училище. И за да е още по-лесно – няма нужда да губите време в чакане по опашки. Само с няколко клика можете да купите всичко необходимо, а ние ще Ви го доставим до дома. 

Тъй като искаме подготовката за първия учебен ден да носи само положителни емоции на учениците и техните родители, ще подарим страхотни подаръци на всеки, направил онлайн поръчка на ученически продукти до 20-ти септември.

500x500

 

Подаръците, които ще получите, са блок за рисуване №4 и комплект моливи за оцветяване, любезно предоставени от Кохинор-България ООД.

Списък с необходимите покупки за училище:

 √ Раница или чанта

Ученик без раница не може. Освен че раницата или чантата трябва да бъде практична, удобна и качествена, знаем, че учениците държат на модерната визия. Подбрали сме за Вас най-добрите раници и чанти тук >>

√ Несесер

За да побереш всички химикалки, моливи, чертожни инструменти и куп други принадлежности, се изисква хубав несесер. Подготви ли сме огромен избор от модели и разцветки тук >>

√ Тетрадки

Ясно е, че тетрадките заемат основна част от ученическата раница. Учениците предпочитат различни модели (голям или малък формат, със спирала или без), а често и преподавателите имат изисквания за тях.

Изберете само с няколко клика цял куп тетрадки тук >>

Пишещи средства

Химикалки, моливи, тънкописци, маркери, ролери и писалки ще откриете тук >>

 Творчески пособия

За часовете по изобразително изкуство учениците се нуждаят от разнообразни творчески пособия като скицници, бои, четки, моливи, флумастери, пастели, пластилин и други.

Всички тях сме подредили за Вас тук >>

 Малки, но много важни принадлежности

Често се случва да пропуснем някои от важните принадлежности в списъка с покупки. Такива са: гумичките, острилките, ножиците, линиите и триъгълниците, лепилото и коректорът.

Всички тях ще откриете тук >>

 Папки

За добрата организация на материалите за училище се изискват папки, класьори и кутии.

Изберете желания модел и цвят тук >>

Сега само в онлайн магазин Orange center ще откриете  практични папки с копче на специална цена 0.99 лв! Те са изработени от изключително здрав материал, който не се мачка и ще помогне за съхраняването на учебниците, тетрадките и помагалата в изряден вид.

Предлагат се в различни разцветки, като по този начин ученикът ще може лесно да разпредели материалите за отделните предмети.

Изберете папка с копче само за 0.99 лв. тук >>

 Портмоне

Учениците се нуждаят от портмонета, в които да съхраняват своите джобни, а също и личните си документи. 

Подбрали сме страхотни модели както за най-малките, така и за по-големите ученици тук >>

√ Подвързии и етикети

Забравете за подгънатите ъгълчета и смачканите корици на учебниците и тетрадките! С помощта на подвързиите и етикетите Вашият ученик ще запази своите хартиени пособия в прилежен вид.

Изберете заедно подвързии и етикети тук >>

√  Аксесоари

Кутия за обяд, бутилка за напитка, подложка за бюро – тези аксесоари не са сред задължителните, но пък значително улесняват по-малките ученици и техните родители.
Вижте всички аксесоари тук >>

Посетете онлайн магазин Orange center и открийте всичко необходимо за училище тук >>

Тъй като знаем, че училищните пособия, необходими за първокласниците, са специални, съставихме за тях отделен препоръчителен списък, който можете да разгледате тук >>

Пожелаваме успешна учебна година на всички ученици!

1 коментар

  1. Евгения Марковска
    Отговори

    Страхотна статия. Разгледах продуктите и поръчах всичко необходимо за дъщеря си! Благодаря Ви за бързата доставка и качествените продукти.
    Поздрави,
    Евгения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *