Orange представя: книжарите - поети, писатели, творци

Orange представя: книжарите – поети, писатели, творци

ноември 23, 2016
Категория: Orange отблизо, Публикации, Събития
0 3579 2
Orange представя: книжарите – поети, писатели, творци

Orange представя: книжарите – поети, писатели, творци

Orange Center има удоволствието да ви покани на литературната среща „Книжарите – поети, писатели, творци“. Тя е посветена на онези книжари от Orange, които желаят да споделят с публиката своето творчество. А те не са никак малко. По този начин те ще ви срещнат с още една своя страна. Този път по-различна от тази, в която обикновено ги виждате. Ще се запознаете с хора, които обичат и виждат книгите по много различни начини.

Този четвъртък, 24 ноември, от 19 часа в кафе-книжарница Ориндж на ул. „Граф Игнатиев“ 18 книжарите ще ви очакват, за да ви представят свои разкази, стихове и някои други изненади. Мъничка тайна е, че ще има и домашно приготвени сладки.

Една от най-големите гордости на Orange Center са именно хората, които всеки ден помагат на посетителите на книжарницата да срещнат своята любима нова книга. Радваме се, че утре ще споделим тази гордост и с вас!

 

Заповядайте!

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *