Orange подкрепя Фонд „Иди, учи и се върни“: Кандидатствай за стипендия до 26 април

Orange подкрепя Фонд „Иди, учи и се върни“: Кандидатствай за стипендия до 26 април

април 8, 2024
Категория: Публикации
0 469 0
Orange подкрепя Фонд „Иди, учи и се върни“: Кандидатствай за стипендия до 26 април

Orange подкрепя Фонд „Иди, учи и се върни“: Кандидатствай за стипендия до 26 април

Започна кандидатстването за стипендии, осигурени от Фонд „Иди, учи и се върни“. Ако ти си студент, който иска да продължи обучението си с магистърска програма в чужбина; ако ти си пътешественик, който иска да опознае света; ако ти си мечтател, който иска да се развива в България – то не пропускай тази възможност. Кандидатствай за стипендия до 26 април, 14:00 часа, и нека заедно инвестираме в по-яркото бъдеще на България.

От Orange вярваме, че достъпът до качествено образование за младото поколение е ключова инвестиция за цялото ни общество и в полза на всеобщото развитие на страната. Затова и тази година Orange е генерален спонсор на Тук-там Фонд „Иди, учи и се върни“.

Още добри новини за тазгодишните кандидатстващи – през 2024-та фондът е увеличен до 200 000 лева, за да помогне да реализира още повече мечти.

Кой може да кандидатства и до кога?

От 8 април кандидатстването за стипендия официално започна и точно в 14:00 часа на 26 април ще приключи, затова побързай да изпратиш своята кандидатура.

Кандидатствай за стипендия, ако:

  • имаш българско гражданство и знаеш, че искаш да се развиваш в България;
  • имаш бакалавърска или магистърска степен, придобита до 31 юли 2024 година;
  • вече си стартирал кандидатстването в магистърска програма в чуждестранен университет;
  • владееш поне В2 ниво на езика, основен за държавата, в която искаш да учиш.

Фонд „Иди, учи и се върни“ – какво трябва да знаеш?

Фонд за стипендии „Иди, учи и се върни“ е основан през 2016 година, като още от началото си е създаден с цел да подкрепя млади мотивирани българи да учат в чужбина и да приложат наученото в България.

Към момента 54-ма стипендианти са реализирали своите мечти благодарение на Фонда, а са оценени над 620 кандидата. Инвестираната сума в стипендии вече надхвърля 500 000 лева, а тази година кандидатстващите могат да избират сред 7 различни видове стипендии.

Кандидатствай за стипендия или научи повече на сайта на Тук-там.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *