Click & Collect – Купи онлайн, вземи от магазин

Click & Collect – Купи онлайн, вземи от магазин

ноември 17, 2016
Категория: Orange отблизо, Знаете ли, че..., Публикации
0 5328 4
Click & Collect – Купи онлайн, вземи от магазин

Click & Collect – Купи онлайн, вземи от магазин

Orange center представи своя онлайн магазин с нова, свежа визия и редица нови функционалности, една от които е Click & Collect.

Днес на вашето внимание ще представим именно Click & Collect. Тази опция все още не е сред популярните в България и Orange center е един от малкото магазини, които я предоставят на своите клиенти. Нашата цел е да ви улесним максимално и да допринесем за комфорта ви при пазаруване от нашия онлайн магазин.

Какво е Click & Collect? 

Click & Collect е нова опция, която ви предлага възможността да направите онлайн поръчка и след това да я получите на място в избран от вас магазин. По този начин вие няма да се ангажирате с куриер, а същевременно ще се възползвате от всички преимущества на онлайн пазаруването.

На кой етап от пазаруването избирате начина на доставка?

На последната стъпка от пазаруването, преди да завършите своята поръчка, онлайн магазин Orange center ви дава възможността да изберете от две опции за доставка и начин на плащане: с куриер до адрес ( до дома или офиса) или  Click & Collect – Купи онлайн, вземи от магазин.

От кои магазини можете да получите своята поръчка?

Можете да изберете един от всички магазини Orange center, който е най-удобен за вас.

Кога ще можете да вземете своята поръчка?

Служител от избрания магазин ще се свърже с вас по телефона за потвърждение на поръчката и ще ви информира за деня, в който ще можете да я вземете. Обикновено  подготовката на поръчката отнема до 4-5 работни дни.

Как да удостоверите, че Вие сте получател на поръчката?

Когато отидете в избрания магазин, трябва да посочите името, на което е направена поръчката, както и нейния номер. Номерът на поръчката ще видите на финалната стъпка от пазаруването, а също така ще получите и e-mail  с потвърждение, че вашата поръчка е приета.

Какви са начините за плащане?

Плащането се извършва на място в магазина. Вие избирате дали да бъде в брой, с карта или ваучер за подарък.

Избирайки Click & Collect, мога ли да се възползвам от промоциите в онлайн магазина?

Да! Вие имате право да се възползвате от всички текущи промоции и ексклузивни предложения онлайн. Опцията Click & Collect не е възможна единствено при използване на промо код за отстъпка. В този случай можете да изберете доставка с куриер до адрес или до офис на куриерската фрима.

Опцията Click & Collect не важи и за продукти от категорията „Книги на чужд език“. Единствено за тях срокът за доставка е в рамките на 10-14 работни дни и цената ѝ се начислява отделно.

 

Може би имате допълнителни въпроси? Не се колебайте да ни пишете или позвъните. Контактите на всички нашия магазини ще откриете тук.

Очакваме ви в обновения онлайн магазин на добре познатия адрес www.orangecenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *