Orange Center е Superbrand!

Orange Center е Superbrand!

януари 12, 2018
Категория: Orange отблизо
0 3077 2
Orange Center е Superbrand!

Orange Center е Superbrand!

Макар и с известно закъснение, с голямо удовлетворение и гордост искаме да ви съобщим, че в края на 2017 г. Orange Center стана част от глобалното семейство на Superbrands, като една от най-силните потребителски марки на българския пазар!

На 29 ноември на тъжествена церемония в София, провела се за шести пореден път, световната организация Superbrands награди за отличен брандинг 37 български марки. Независимото експертно жури на борда на Superbrands оцени и определи Orange Center  за най-силния бранд в своята категория.

Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички 90 страни, реализиращи промоционалната програма Superbrands. Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури – борда на Superbrands Bulgaria и чрез национално гласуване на потребителите в интернет. Това дава възможност експертното мнение да се разгледа успоредно с мнението на потребителите. В процеса на оценяване експертите и потребителите се ръководят от дефиницията и критериите на световната организация за Superbrands – марка, която трябва да демонстрира:

Качество. Символизира ли марката качеството на предлаганите продукти или услуги?

Надеждност. Ползва ли се с доверие брандът, поддържа ли висок стандарт на продуктите или услугите?

Различие. Добре ли е позната марката в своя сектор? Успешно ли се разграничава от конкурентите си? Притежава ли индивидуалност и ценности, които я правят уникална на пазара?

Глобалната организация Superbrands предоставя право на квалифицираните марки да участват в официалното издание за България за 2017–2018 г., както и да използват официалния символ на Superbrands в своите маркетингови комуникации, за да покажат на потребителите и на партньорите си постигнатото високо признание за отличен брандинг.

Благодарим на Superbrands, че оцени високо нашите усилия да бъдем по-добър бранд. Благодарим и на всички хора, които работят всекидневно, за да поддържат високото ниво на професионализъм в Orange Center. И последно, но най-важно – благодарим на нашите клиенти, че продължават да имат доверия в нас!DSC_5671 AN_P1417SuperBrands_Social_Post

, ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *